Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Οι ηρωϊκοί εισαγγελείς και η δημοσιογραφική αλητεία. Τώρα κάποιοι τρέμουν για τα CDS.


Για την άθλια κυβερνητική πολιτική δεν χρειάζεται να μιλήσουμε. Ναι και για την μεταβατική κυβέρνηση μιλάμε αφού συγκαλύπτει όχι μόνο τα πεπραγμένα δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης σε ανθρώπους τύπου Παπακωνσταντίνου αλλά ανέχεται τους εκβιασμούς στο πρόσωπο των ηρωϊκών εισαγγελέων.

Αυτό όμως που θα μείνει παροιμοιώδες είναι ορισμένα δημοσιογραφικά απόβλητα που λειτουργούν ως κοινοί μπράβοι και εκβιαστές έναντι των εισαγγελέων. Συγκεκριμένα:

  • Διέρρεαν ότι οι εισαγγελείς δεν ανέφεραν ονόματα! Ψεύδος ελεεινό. Οι εισαγγελείς ανέφεραν ονόματα. Ονόματα πολιτικών (υπουργών) αλλά και “λειτουργών”. Σε λίγο καιρό, αυτοί που διέδιδαν τις αθλιότητες, θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν.

  • Είχαν το θράσος να υποστηρίξουν ότι η υπόθεση των CDS όδευε για το αρχείο!! Το απόλυτο ψέμμα! Αντίθετα, ο νέος κύκλος πιέσεων μετά την αποστολή του φακέλλου της ΕΛΣΤΑΤ στην βουλή, αφορούσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το θέμα των CDS. Το “γιατί” είναι αυτονόητο. Οι εισαγγελείς αποφάσισαν να ψάξουν την υπόθεση μέχρι τέλους. Θα σας ενημερώσουμε λοιπόν ποιές πιστεύουμε ότι θα είναι οι επόμενες πόρτες που θα χτυπήσουμε…