Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Πολιτικό γραφείο κ. Παγκάλου : Δύο μήνες αμείβονταν, χωρίς να έχουν αντικείμενο εργασίας !!!


 
Είχαμε επισημάνει το σόλοικον (ή μάλλον σο-λυκον) της, άμα τη συγκροτήσει της δοτής τρισυποστάτου Κυβερνήσεως, στελεχώσεως του Πολιτικού Γραφείου του τιτουλαρίου Αντιπροέδρου του κυρίου Παπαδημίου, του πληθωρικού κυρίου Παγκάλου, έναντι ετησίου κόστους 800 ψωροχιλιάδων χρεοκοπημένων ευρώ (η σχετική ανάρτηση εδώ).
Απολαύστε τώρα την ξεκαρδιστική συνέχεια:

Μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, δηλαδή μέσα στις αργίες των μπατιροεορτών στις οποίες μάς καταδίκασαν οι ..
μνημονιοκατοχικές Κυβερνήσεις, δημοσιεύονται στο ΦΕΚ (φύλλο 2987 του Β΄ τεύχους της 27ης Δεκεμβρίου 2011), δυο αποφάσεις, με τις οποίες οι κύριοι Πάγκαλος και Ρέππας εγκρίνουν, για ισάριθμους συνεργάτες του πρώτου, την ταυτόχρονη άσκηση ΚΑΙ του ιδιωτικού επαγγέλματός τους ΚΑΙ των καθηκόντων του Ειδικού Συνεργάτη στο Πολιτικό Γραφείο του Αντιπροέδρου. Εύλογες απορίες περί ηθικού και νομίμου, περί διπλοαπασχολήσεως στου Μνημονίου τον καιρό, περί δυνατοτήτων προαγωγής του ιδιωτικού έργου διά της μετακλητής ιδιότητος, και περί άλλων «ευαισθησιών», κάμπτονται αν αναλογιστεί κανείς ότι μέχρι τότε (και για μέρες μετά…) το Πολιτικό Γραφείο του κυρίου Παγκάλου εστερείτο αρμοδιοτήτων!
Ναι! Στο πολυπληθές και πανάκριβο Γραφείο του κυρίου Αντιπροέδρου δεν είχαν αντικείμενο εργασίας, δεν έκαναν και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε! Ούτε καν να σκοτώσουν μύγες (πού να βρεθούν χειμωνιάτικα;).

Πόθεν προκύπτει η πανηγυρική παγκαλική αργομισθία; Μα από την ίδια την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως: Στο φύλλο 18 του Β΄ τεύχους του ΦΕΚ της 13ης Ιανουαρίου δημοσιεύεται απόφαση του Πρωθυπουργού, με τον ανατριχιαστικά εύγλωττο τίτλο «Ανάθεση αρμοδιοτήτων στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο»
. Αφήνουμε κατά μέρος την ουσιαστική κενότητα των ανατιθέμενων αρμοδιοτήτων και μένουμε αποκλειστικά στο τυπικό σκέλος.
Η απόφαση του Πρωθυπουργού φέρει μεν ημερομηνία 23 Δεκεμβρίου 2011, διευκρινίζει όμως στο άρθρο 2 αυτής ότι «η ισχύς της απόφασης αυτής αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως». Δηλαδή αρχίζει από τις 13 Ιανουαρίου 2012. Άρα, από την ορκωμοσία της Κυβερνήσεως Παπαδήμου, στις 11 Νοεμβρίου 2011, μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2012, επί ένα δίμηνο και κάτι, ο εξοπλισμένος με συνεργάτες ετησίου κόστους 800 χιλιάδων ευρώ κύριος Πάγκαλος ήτο χωρίς αρμοδιότητες!
 Ότι δε η απόκτησις ελαχίστων κούφιων αρμοδιοτήτων προεκάλεσε «σοκ» στο ετεροαπασχολούμενο (και πάντως επί δίμηνο αργόμισθο) παγκαλικό Γραφείο, φαίνεται και πάλι από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στης οποίας στο φύλλο υπ’ αριθμ. 5 του Α΄ τεύχους της 19ης Ιανουαρίου 2012 δημοσιεύεται Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου, που μεταφέρει (και μάλιστα αναδρομικά από 11 Νοεμβρίου!) θέσεις ειδικών συμβούλων, συνεργατών και διοικητικών υπαλλήλων από τα Γραφεία άλλων Υπουργών στο Γραφείου του «πολυάσχολου» πλέον και «φορτωμένου» με αρμοδιότητες Αντιπροέδρου!!! Κι ύστερα αναρωτιόμαστε, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε…
οπωπητήρ
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ :
  Διαβάστε τώρα και τις “αρμοδιότητες” του κ. Παγκάλου με τις οποίες ασχολείται τόσο ο ίδιος, όσο και το έναντι 800.000 ευρώ,  χρηματοδοτούμενο πολυπληθές επιτελείο του.
 
“Αναθέτουμε στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο τις ακόλουθες αρμοδιότητες.
α) το συντονισμό του Κυβερνητικού έργου στους τομείς:
αα) αρμοδιοτήτων του ΚΥΣΕΑ, όπως αυτές καθορίζονται ειδικότερα στο άρθρο 2 παρ. 4 της ΠΥΣ 31/2000 (άρθρο 19 π.δ. 63/2005)
 ββ) των κρατικών δράσεων για την αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας
γγ) που κατά περίπτωση θα του αναθέσει ο Πρωθυπουργός
β) στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς του αυτής ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης:
αα) Ενημερώνεται:
για τα μακροπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα προγράμματα ανάπτυξης των αμυντικών ικανοτήτων της χώρας
καθώς και τα μείζονα προγράμματα εκσυγχρονισμού έρευνας, προμήθειας και παραγωγής αμυντικών μέσων και υλικού.
ββ) Προεδρεύει του ΚΥΣΕΑ σε περίπτωση κωλύματος μας
γγ) ασκεί κάθε δραστηριότητα που προωθεί και διευκολύνει την άσκηση του συντονιστικού του ρόλου στα
θέματα της παρ. α περ. ββ του παρόντος.”
Έτσι για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι μαζί τα φάγαμε…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com