Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Το διάγγελμα του φόβου


 

Ευτυχώς που η κ. Σάνα Ινγκραμ, Πρώτη Κυρία της χώρας,  σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, δεν καταλαβαίνει ελληνικά. Αλλιώς,  θα είχε φοβηθεί ακούγοντας το διάγγελμα του συζύγου της. 

Τουλάχζιστον η δική μου γυναίκα φοβήθηκε. 
- Θα μείνουμε από μηχανήματα! 

- Έλα βρε μωρό μου, απαντούσα εγώ.

- Θα μείνουμε απο φάρμακα! Δεν θα έχω σίπραλεξ για τη κατάθλιψη!

-  Βρε αγαπούλα κόψτα να πάνε στο διάλολο, είπα εγώ.

- Θα μείνουμε απο πετρέλαιο!

- Έχουμε πάντα την αγάπη μας, έλεγα εγώ.

- Θα μείνουμε απο τρόφιμα!

- Αγάπη μου, ευκαιρία να αδυνατίσουμε, έλεγα εγώ.

Ξέρεις τι είναι να ονειρεύεσαι ένα ήσυχο σαββατόβραδο και ξαφνικά να μπάινει ο πρωθυπουργός μέσα στο σαλόνι σου και να τρομοκρατεί τη γυναίκα σου; Αυτή είναι η κόλαση κύριε πρωθυπουργέ!

Με όλο το σεβασμό όμως, εσείς το λύσατε έγκαιρα το πρόβλημα. Παντρευτήκατε τη μικρή (κάποτε) Ολλανδέζα που δεν κατάλαβε τι βγήκατε και μας είπατε εκείνο το βράδυ. Διότι αν κατλάβαινε σίγουρα θα είχε τρομάξει. ΄Όχι για τα “τρόφιμα, φάρμακα, μηχανήματα”. Αλλά για το πως θα φύγετε όταν έρθει η ώρα!

Από: http://thecomedyofpolitics.blogspot.com/