Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Αποκλεισμένος ο Αη-Στράτης - Οι κάτοικοι κήρυξαν ανεπιθύμητους όλους τους υποψήφιους βουλευτές!

Image
Δεν υπάρχουν ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τις 14 Απριλίου για το μικρό νησάκι του Αη Στράτη, το δημαρχείο του χωριού τελεί υπό κατάληψη, ενώ τα σχολεία παραμένουν κλειστά αφού οι καθηγητές δεν μπορούν να επιστρέψουν στο νησί μετά το Πάσχα.

Τα τρόφιμα εξαντλούνται και το Λιμενικό αναγκάζεται να μεταφέρει φάρμακα και ψωμί στο νησί με σκάφη. Το πλοίο που εκτελεί το τοπικό δρομολόγιο από τον Άγιο Ευστράτιο για Μύρινα σταμάτησε να εκτελεί το εν λόγω δρομολόγιο, ενώ ταυτόχρονα παρουσίασε βλάβη το πλοίο του νησιού «Ταξιάρχης».
Από την Τετάρτη το δημαρχείο του νησιού τελεί υπό κατάληψη, ενώ οι κάτοικοι κήρυξαν ανεπιθύμητους τους υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr