Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

Εντοπίστηκε πτώμα στο φαράγγι του “Ορλιά” στον Όλυμπο


Εντοπίστηκε πτώμα στο φαράγγι του "Ορλιά" στον Όλυμπο 


Σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης ήταν το πτώμα που βρέθηκε χθες, Πέμπτη, το απόγευμα στο φαράγγι του «Ορλιά» στον Όλυμπο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών, πρόκειται για ορειβάτη τα ίχνη του οποίου εκτιμάται ότι χάθηκαν εδώ ..και αρκετό καιρό. Η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε από ομάδα Σέρβων ορειβατών, σε σημείο της κοίτης του φαραγγιού.

Πάνω του έφερε βαρύ χειμερινό εξοπλισμό. Άνδρες της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας έφτασαν στο σημείο και αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία απεγκλωβισμού του πτώματος, το οποίο θα αποσταλεί στην αρμόδια ιατροδικαστική υπηρεσία για την ταυτοποίησή του. Ταυτόχρονα, διενεργούνται έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος.
Πηγή: Zougla.gr