Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

Φωτιά στο νταβατζηστάν


Φίλοι,
1) Φωτιά!! φωτιές!!! ξανακαιγεται η Αττική! Όσο για την Χίο εκεί έγινε Έγκλημα!.Διάβασα κάπου ότι είχαμε 233 φωτιές ταυτόχρονα! Από όσο θυμάμαι το εαυτο μου κάθε καλοκαίρι πάνω από 35 χρόνια συμβαίνει το ίδιο!! Είναι δυνατόνναείμαστετόσοανεπαρκείς?Δεν μπορεί επιτέλους ένας να πετάξει με έναελικόπτερο να χαρτογραφήσει επιτέλους τι έχει απομείνει και να ορίσει ότι αυτό/οι οι τομείς Δασικών εκτάσεων θα έχουν από αύριο συγκεκριμένη σχεδιασμένηαντιπυρική Διαχείριση. Δηλαδή παρουσία εμψύχου υλικού την κρίσιμη περίοδο!…πχ Πυροσβεστικούς-Στρατιωτικούς θερινούς καταυλισμούς σε ορισμένατεταρτημόρια εποπτείας ώστε η ανθρώπινη παρουσία να λειτουργεί αποτρεπτικά. 24ωρη Ηλεκτροπαρακολουθηση με διάφορα γνωστά σε όλους μας μέσα. Έλεοςείμαστε στο 2012!!.
Δηλαδή μια επιτέλους Δασική Διαχείριση από εθελοντές απόπολίτες, από Στρατό από Πυροσβέστες, Κυνηγους, διαρκώς και αδιαλείπτως για μιαπερίοδο Μηνών-ημερών! Τέλος αν δεν γίνεται ούτε αυτό γιατί μεταξύ μας δεν ταβρίσκουμε ..στο τέλος θα καταλήξουμε να ορίσουμε μερικές εταιρίες ιδιωτικήςφύλαξης να το κάνουν….μπορεί να κοστίζει και λιγότερο μόνο που τότε το δάσοςδεν θα είναι δικό μας. Όσο για την βλαμενη δικαιολογία “παντούμπαίνουνφωτιές” ..αυτά είναι για ηλιθίους!
2) Οι Μετανάστες διαδηλώνουν έξω από την Βουλή στην Αθήνα! ΣτηνΠρωτεύουσα της παγκόσμιας Δημοκρατίας!…..Πάλι καλά εχθές….που δεν κάψανεκαμιά σημαία!! Και δεν κουβαλούσανε ΑΚ-47.

Δεν αντέχω άλλο να Θεωρούμαι φασίστας όταν εξοργίζομαι αντικρίζοντας τοσύμβολομας μια να καίγεταιαπό Αναρχικούς και από την άλλη απόμετανάστες.! Είναι τουλάχιστον αρρωστημενο.!!Που και πως να το περιγράψεις?
Ωστόσο οι Νέο-Έλληνες..δεν βαριέσαι ..ρε αδερφέ…!! κάνει και ζέστη πάω για καμιά βουτιά!! άσε που τα βράδια σκέφτομαι πόσα πανεράκια λουλούδια πρέπει να ρίξω στο Ρεμο.!
3)Το άλλο επίκαιρο είναι η Επιχείρηση/αποστολή της Αστυνομίας Ξένιος Ζευς, έχει αποτελέσματα? Βλέπε Κόρινθο! Δηλαδή αποτελέσματα μόνο κοινωνικής αναστάτωσης, καμία ουσία μόνο τροφή για τα ΜΜΕ κανάλια! Το αποτελεσμα..Οιμικροπωλητές στις παραλιες,στα φαναρια,στα ξενοδοχεία στους κηπους,στις ταβέρνες, πραγματικάσυνωστίζονται!
4) Οι συλλήψεις συνεχίζονται των οφειλών προς το Δημόσιο!! Δηλαδή με απλά λόγια μας απειλούν όλους …επειδή όλοι χρωστάμε! Άρα αργά η γρήγορα μπορεί να βρεθούμε και εμείς στο αυτόφωρο για χρέη από χαρατσια,βεβαιωμενες οφειλές κτλ. Δηλαδή συνέχισε να φοβάσαι!! για να μην βρεθείς σε ακόμη χειρότερη θέση! μαζί με “φορομαστιγωμα” με υφεση,και αμείωτο χρέος!.
5) Μια περιοχή παραμελημενη από το Αθηνοκεντρικο κράτος αραιοκατοικημένη από Ελληνες..ερμαιο στις ορέξεις των Φίλων γειτόνων θα λειτουργεί με Μετανάστες! που θα θέλουν σίγουρα και τόπους λατρείας για να ανακουφίζονται Θρησκευτικά! Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη σε λίγο θα λέγεται ΕΟΖ!!
6) ΟΚ με το “Θεματάκι” της Siemens και φυσικά ΝΑΙ ΝΑΙ οφείλουμε!! ΣανΕυρωπαίοι Ναι !! Ναι!! σε Ευρο!!!επειδη μας αρέσουν οι Mercedes,Lidl,Bosch και ολα τα άλλα. Με άλλαλόγια ο Πρωθυπουργός πήγε στην Γερμάνια! Ηρθε ηώρα της ανάπτυξης!…μετά από τόσες ξεφτίλες μας αφήσαννα πούμε και την λέξη ανάπτυξη.!
7)η Ανεργία??? Εντάξει τώρα !! Αφού οι Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν απολύονται και οι Βουλευτές βάζουν συγγενείς στην Βουλή !! δεν χάλασε και ο κόσμος!!Εδώ ο πρωην Πρωθυπουργός κάνει τρεις μήνες διακοπές στην χώρα που τόσο μείωσε με την διεθνή παρουσία του και τις επαφές του, ψηφισμένος όμως….μην ξεχνιόμαστε από τον Ελληνικό λαό!!.
Το είχα γράψει πρώτη φορά το 2004 με σαρκασμό, τότε που την «πάτησα» και γύρισα στην Πατρίδα. Τώρα όμως φαίνεται να είναι έτσι Ελλαδισταν!!
Μπορεί άραγε να αλλάξει?
Με Εκτίμηση
Κωνσταντίνος Κ.