Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

Αυλωνάρι: Στις φλόγες ένα από τα ωραιότερα μέρη της Εύβοιας=== Η φωτιά κινείται μέσα από κατοικημένες περιοχές. Δύσκολο το έργο της πυροσβεστικής.
  === Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε χθες το βράδυ στις 11:30 στην περιοχή του Αυλωναρίου σε ένα από τα ωραιότερα μέρη της Εύβοιας.
Αυτή τη στιγμή καίει σε δύο μέτωπα, στη Μουρτερή και στο Πυργί
  === Η φωτιά κινείται μεταξύ κατοικημένων περιοχών και απειλεί τα χωριά Ελαία, Πυργί, Οριο, Αυλωνάρι και Οκτωνιά. Στην Οκτωνιά και την Ελαία έφτασε πολύ κοντά σε αυλές σπιτιών, αλλά ευτυχώς ο κίνδυνος αποσοβήθηκε. 
  === Στην περιοχή επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 19 οχήματα με 40 άντρες, 2 αεροπλάνα, 1 ελικόπτερο και εθελοντές δασοπυροσβέστες από Αλιβέρι και Αυλωνάρι. 
  === Μέχρι τώρα έχουν καεί περί τα 500 στρέμματα και λόγω του αέρα και του δύσβατου της περιοχής είναι πολύ δύσκολο να τεθεί υπό έλεγχο. 
   === Αναρτήθηκε από ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ