Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

Ρατσιστική η επίθεση από τα τάγματα των ισλαμοφασιστικών SS χθες στην Αθήνα!20120825-160944.jpg
Το άθλιο κράτος – δουλέμπορος, τους άφησε χθες ανενόχλητους να παρελάσουν, παρά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν και έδειχναν ναζιστικά τάγματα εφόδου Πακιστανών να απαγάγουν και να βασανίζουν. Επόμενο ήταν λοιπόν να έχουμε κρούσματα ρατσιστικής βίας χθες στο κέντρο της Αθήνας, την ίδια στιγμή που ο αρμόδιος υπουργός έλεγε ότι θα “συντρίψει τα τάγματα εφόδου”!

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες εξελίξεις, οι τέσσερις Έλληνες δεν ξυλοκοπήθηκαν για
“πολιτικούς”, αλλά για καθαρά ρατσιστικούς λόγους! Όχι μόνον δεν τους πέρασαν για “ακροδεξιούς λόγω κουρέματος” οι συγκεντρωμένοι (όπως δολίως μετέδωσαν τα ΜΜ”Ε”), αλλά αντίθετα συμμετείχαν στην πορεία ανήκοντας στον αντεξουσιαστικό χώρο!
Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι αλλαλάζοντες ισλαμοναζί τους επιτέθηκαν όταν οι τελευταίοι έδειξαν δυσφορία για τα συνθήματα μίσους που ακούγονταν από τους μουλάδες. Πίστεψαν βλέπετε την προπαγάνδα των ελληναράδων δουλεμπόρων που την έχουν ντύσει με αριστερίστικη προβιά.
Βλέπετε, τα ΜΜ”Ε” των νταβατζήδων δημιούργησαν μία υπανάπτυκτη κοινωνία που τα καραγκιοζιλίκια της “κόκκινης προβιάς” που πέρναγαν πριν από μισό αιώνα στην δύση, πουλάνε ακόμα και σήμερα (σε κάποιους ανιστόρητους πιτσιρικάδες) το 2012.
Μέχρι στιγμής, το κράτος δεν έχει προβεί σε ΚΑΜΜΙΑ σύλληψη.