Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

Βόμβα Zero Hedge για την πώληση ελληνικών νησιώνΒόμβα του   Zero Hedge, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Σαμαρά για την πώληση νησίδων…

Τα ελληνικά νησιά είναι υποθηκευμένα ως εγγυήσεις στα δάνεια και θα επανεθνικοποιηθούν από την αντιπολίτευση μετά τις εκλογές…. 


Κανένας αγοραστής που έχει σωστά τα μυαλά του,  δεν πρόκειται να αγοράσει ελληνικά νησιά για τρεις (3) λόγους:

1. Τα εν λόγω νησιά σύντομα θα χρησιμοποιηθούν ως μυστικές υποθήκες (εγγυήσεις) για τα δάνεια προς την ΕΚΤ και τη Γερμανία, αυτό σημαίνει ότι δεν θα μείνει καμία αξία για τους “αγοραστές”
2. “Οι αγοραστές” δεν μπορεί να τα πάρουν μαζί τους, και
3. Όλα τα πωληθέντα νησιά αμέσως θα επανεθνικοποιηθούν όταν η αντιπολίτευση πάρει τον έλεγχο της κυβέρνησης στις επόμενες εκλογές σε λίγους μήνες, βγάζοντας την Ελλάδα έξω από το ευρώ, και ανακηρύσσοντας όλες τις προηγούμενες συμφωνίες άκυρες, λίγο πριν ανακοινώνει ότι η συμφωνία του απεχθούς χρέους είναι επίσης άκυρη.
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/08/zero-hedge.html