Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Κανένα χρέος δεν θα αναγνωρίσει ο λαός αν δεν το αποφασίσει ο ίδιος.


Erase-Debt-500x334
Θα πρέπει να έχουν υπόψη τους οι δανειστές πως ο λαός μας δεν έχει πάρει ποτέ θέση για τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις που μας επιβάλλονται παρά τη θέλησή μας. Όλα είναι στον αέρα. Ακόμα και αν παραβλέψουμε ότι τόσο η αρχική μονοκομματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ του..
Γ. Παπανδρέου, όσο και η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση ήταν και είναι κυβερνήσεις λαϊκής μειοψηφίας, αυτό που έγινε και γίνεται στη χώρα μας ξεφεύγει κατά πολύ των συνήθων κυβερνητικών αρμοδιοτήτων. Κανένα μνημόνιο και καμία δανειακή σύμβαση από αυτά που υπογράφηκαν και εξαθλιώνουν το λαό δεν τέθηκαν ενώπιόν του ώστε να αποφασίσει ο ίδιος με βάση την αρχή της Λαϊκής Κυριαρχίας με ένα δημοψήφισμα. Αυτό, αν μη τι άλλο είναι στοιχειώδες ανθρώπινο και δημοκρατικό δικαίωμα όλων των Ελλήνων.
Θα πρέπει ακόμα να έχουν υπόψη τους οι δανειστές ότι η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα είναι ασταθής. Οι πολιτικές αποφάσεις λαμβάνονται κατά παράβαση κάθε έννοιας Λαϊκής Κυριαρχίας και κάθε έννοιας Εθνικής Κυριαρχίας. Κανείς δεν γνωρίζει που θα καταλήξει αυτή η ασταθής κατάσταση. Αν κάποια στιγμή επικρατήσουν νέες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα που αφενός θα αναζητήσουν ευθύνες από όλους όσους είχαν κυβερνητικές ευθύνες, αφετέρου θα προσφύγουν επιτέλους στο λαό για να αποφασίσει σχετικά με δημοψήφισμα για όλα αυτά που μας συμβαίνουν, κανείς δεν μπορεί τότε να είναι βέβαιος για το τι θα αποφασίσει ο λαός!!!
Ας το έχουν λοιπόν αυτό υπόψη τους οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, καθόσον είναι απόλυτα συνυπεύθυνες και οι ίδιες οι οποίες βρήκαν ένα εθελόδουλο αντιδημοκρατικό πολιτικό σύστημα και το εκμεταλλεύονται, αδιαφορώντας για τις ζωές και την πραγματική βούληση των Ελλήνων πολιτών.
Πέτρος Χασάπης