Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Κολλάτος: "Περιμένω τον Εισαγγελέα" .... Ο Δημ. Κολλάτος ἐπανέρχεται καί ἡ Γερμανική Πρεσβεία πλέον ἔχει βρεῖ τόν μάστορά της!


Ο Δημ. Κολλάτος ἐπανέρχεται καί ἡ Γερμανική Πρεσβεία πλέον ἔχει βρεῖ τόν μάστορά της!


Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος, περιμένει απο ώρα σε ώρα τον Εισαγγελέα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, μας είπε ότι η αστυνομικοί του ζήτησαν να μπουν στο σπίτι του για να κατεβάσουν τα πανό, αλλά εκείνος αρνήθηκε και τους ζήτησε να πάει στο σπίτι του Εισαγγελέας. Και μάλιστα "κλείδωσα την κάτω πόρτα" επεσήμανε, ώστε να μην μπουν οι αστυνομικοί μέσα. 
 Δύο πανό κατά της Γερμανίας κρέμασε ξανά στο σπίτι του ο Δημήτρης Κολλάτος και όπως ανακοίνωσε μέσω facebook, αστυνομικοί βρίσκονται έξω από την πόρτα του. "Έξω από το σπίτι μου βρίσκονται αστυφύλακες για να με συλλάβουν... Αρνούμαι να ανοίξω την πόρτα. Θέλουν να μπουν μέσα για να κατεβάσουν τα πανό. Και τολμάνβε και το κάνουνε την 21η Απριλίου. ΝΤΡΟΠΗ!!" αναφέρει στο facebook o Δημήτρης Κολλάτος ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο συνελήφθη για προσβολή εθνικού συμβόλου.
Τον περασμένο Μάρτιο, ο σκηνοθέτης είχε κρεμάσει στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στην οδό Λουκιανού στο Κολωνάκι, μια ελληνική σημαία που απεικόνιζε μια γερμανική μπότα που την πατάει και αφήνει ένα αποτύπωμα από αίμα, ενώ φαινόταν και ο αγκυλωτός σταυρός. Αστυνομικοί τον είχαν συλλάβει και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.