Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 20 Απριλίου 2013

“From Beslan to Boston”. Η ανάρτηση του Ολυμπία σαρώνει τα Social Media των ΗΠΑ.


20130419-231204.jpg

Λίγα λεπτά μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών της τρομοκρατικής ενέργειας, το Ολυμπία με σχετική ανάρτηση επεσήμανε ότι τα δολοφονημένα παιδιά της Βοστώνης ήλθαν να συμπληρώσουν το παζλ της θηριωδίας του Μπεσλάν. Μία θηριωδία που είχε περάσει στα ψιλά από τα καλοταϊσμένα ΜΜ”Ε” του συστήματος Κλίντον που ..ήθελαν να παρουσιάσουν τους Τσετσένους ως “θύματα” του “τυράννου Πούτιν”, αφού τους χρησιμοποιούσαν ως μοχλό πίεσης για την Ρώσικη ηγεσία. Από εκείνη την στιγμή, τα Αμερικάνικα μέσα δικτύωσης πήραν φωτιά και ξεκίνησαν εκτενή αφιερώματα υποτιτλίζοντας και διακινώντας ακόμα και Ρώσικα ρεπορτάζ για εκείνο το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Δεν σταμάτησαν όμως μόνο εκεί, αφού για πρώτη φορά επαιξαν και τα βίντεο θηριωδίας των Τσετσένων στις εμπόλεμες ζώνες.

20130419-231934.jpg

Το γεγονός αυτό έχει τεράστια γεωπολιτική σημασία αφού αχρηστεύει το αντιρωσικό σύστημα προπαγάνδας που είχε στήσει ο Σόρος, όπως αποκάλυψε το Forbes και φέρνει την Αμερικάνικη ηγεσία προ των ευθυνών της αφού επέτρεψε στο σύστημα Κλίντον να χρηματοδοτήσει αφειδώς αυτά τα φυτώρια δολοφόνων. Εννοείται πως τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν άρδην και για την Συρία. Για πρώτη φορά σήμερα ακούστηκαν τα εγκλήματα των “ανταρτών” κατά παιδιών σε ανώτατο επίπεδο στα Ηνωμένα Έθνη. Ας ελπίσουμε πως μέσα από αυτή την τραγωδία θα επέλθει αφύπνιση για ένα καλύτερο αύριο.

σσ  kentripotideas :  Οι “μοχλοί” γενικά είναι ένα δύσκολο εργαλείο!…Ειδικά όταν κάθεσαι επάνω τους προκειμένου ν’ασκήσεις πίεση,γιατί τότε μπορεί να ασκήσουν οι μοχλοί ”πίεση” σε ‘σένα!