Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΡΕΣΤΗ!


 

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ: ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ; Άγνωστο. Λογικά για να τα δεχθεί, πρέπει να τεκμηριώνεται η πηγή τους.

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής.

Το ΠκΔ δεν δέχθηκε να παραλάβει τα 5,8 εκ. Ευρώ που επέστρεψε ο εφοπλιστής με την αιτιολογία ότι “δεν έχουμε λόγο να τα παραλάβουμε εμείς, πρέπει να επιστραφούν εκεί από όπου προέρχονται”

Έτσι οι δικηγόροι του είναι σε αγώνα δρόμου για να βρουν τρόπο επιστροφής μέσω του εκκαθαριστή της τράπεζας (αυτού που έχει αναλάβει την διαδικασία δηλαδή για την FBB).

Έχουμε όμως ακόμα μία πληροφορία που πραγματικα θα σας εκπλήξει (;) αλλά και μας επιβεβαιώνει για το παρασκήνιο. Σε λίγο.

σσΚ:

Εξέχον μέλος της Ελληνικής Ισραηλιτικής Κοινότητας ο κ. Ρέστης με την επιχειρηματική του πορεία, μοιάζει να επιβεβαιώνει το εμπορικό δαιμόνιο του «περιούσιου λαού» που έχει μάθει να επιβιώνει και να γίνεται ακόμη πιο ισχυρός ύστερα από κάθε δοκιμασία.
Και που η κυριαρχία του αρχίζει να ξεδιπλώνεται το τελευταίο διάστημα και στη χώρα μας.
Η μητέρα του, η κυρία Μπέλλα Ρέστη, είναι δραστήριο μέλος και πρόεδρος του Ισραηλιτικού Συλλόγου Αθηνών, ο οποίος αριθμεί 265 μέλη και ταυτόχρονα είναι μέλος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Ρόδου.
Παράλληλα κατέχει τον τίτλο της μεγάλης ευεργέτιδας του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδος, ενώ έχει ιδρύσει το «Ρέστειον Κέντρο Ηλικιωμένων» στην περιοχή της Βούλας, το οποίο φιλοξενεί γέροντες εβραϊκής καταγωγής.
Ο Βίκτωρ Ρέστης βοηθά όσο μπορεί σε όλες αυτές τις δράσεις αλληλεγγύης, είτε χρηματοδοτώντας είτε συμμετέχοντας, όποτε μπορεί, στους εβραϊκούς εορτασμούς, όπως ήταν η πρόσφατη εισαγωγή του Σεφέρ Τορά στο Εχάλ της Συναγωγής που βρίσκεται μέσα στο «Ρέστειον Ίδρυμα».

Φιλοξενει γεροντες εβραικης καταγωγης….
Αν η διανομη τροφιμων απο την ΧΑ μονο σε Ελληνες ειναι εκδηλωση μισους ,τοτε και το γηροκομειο μονο για εβραιους ,ειναι ρατσιστικο γιατι κανει φυλετικες διακρισεις…..