Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΟ-ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ


Ο Παντελής Καψής, κουμπάρος του Κώστα Σπυρόπουλου που απέπεμψε η ΕΡΤ για την περίφημη εκπομπή ΚΙΣΜΕΤ που εξυμνούσε τα τούρκικα σήριαλ και πήγε να το περάσει εκπρόθεσμα από το παράθυρο, αυτόν τον Κώστα Σπυρόπουλο έχει προσλάβει ως ειδικό σύμβουλο για την νέα Δημόσια Τηλεόραση.
Ο Κώστας Σπυρόπουλος του πρότεινε για συντονιστή προγράμματος στην νέα Δημόσια Τηλεόραση τον Γιώργο Μπράμο, που όλοι ξέρουμε τον ρόλο του (Ταμίας πολιτισμού). ****** (σσΟ: Είναι πολιτευτής της ΔΗΜΑΡ, διορισμένος ήδη στην ΕΡΤ από την εποχή που η ΔΗΜΑΡ ήταν στην συγκυβέρνηση)

Ο Κώστας Σπυρόπουλος προχώρησε και έδωσε στον Παντελή Καψή για γραμματέα, την προσωπική του Γραμματέα… Ελίνα Τζανουδάκη.
Το πάρτυ της διαφθοράς αρχίζει και στήνεται εκ νέου.Για ποια καινούρια ΕΡΤ μας μιλούσε ο Σίμος Κεδίκογλου και ο Πρωθυπουργός;
Παλιά καλή διαφθορά,με νέο όνομα. Θα αποφασίσει κάποιος να στείλει τον κ. Καψή σπίτι του;
Ιωάννης Δ. Καλουδάς Δημοσιογράφος (ευτυχώς συνταξιούχος)