Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚ.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΚ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΤΙΤΑΝΙΚΟ” ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΣΚΑΖΟΥΝ “ΒΟΜΒΕΣ” ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ “ΤΡΥΠΕΣ” ΣΤΟ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ “ΦΕΡΕΤΡΟ” ΤΟΝ “ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ” Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ- 
ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ “ΣΦΗΝΙΑΔΕΣ”
SIFIS-VARDINOGIANNIS1


ΣΤΑ ΑΜΠΑΡIΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ(Στη φωτο ο επικεφαλής της ΑΝΕΚ, Γιάννης Σήφη Βαρδινογιάννης)

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των ιταλικών αρχών,στο φλεγόμενο σκάφος επέβαιναν 475 άνθρωποι. Διασώθηκαν 425, δέκα βρέθηκαν νεκροί ενώ αγνοούνται 40, εκ των οποίων οι 32 είναι Έλληνες υπήκοοι. 

 Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στους δέκα νεκρούς επιβάτες περιλαμβάνεται και το όνομα δεύτερου Έλληνα υπηκόου.

Όμως στον “Τιτανικό” του θανάτου της Ελληνικής Ναυτικής Ακτοπλοικής εταιρείας ΑΝΕΚ η οποία φέρει βαρύτατες ποινικές και επιχειρηματικές ευθύνες(αυτή είχε ενοικιάσει και εκμεταλλευόταν το καράβι και πολύ πιθανόν να έχει υποστεί δολιοφθορά από ανταγωνιστές ή να έχει βγάλει η ίδια τα μάτια της λόγω των σοβαρών αμελειών), υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα που από όσα παρατηρούμε ουδείς δεν αναλαμβάνει τον ανδρισμό να τα θέσει και η ίδια η ελληνική κυβέρνηση κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της, λόγω προεκλογικής περιόδου. 

Και αυτά τα ερωτήματα είναι τα πιο κάτω:

-Το πλοίο έφερε υπεράριθμους επιβάτες;

-Οι λίστες επιβαινόντων συμβαδίζουν με όσους επέβαιναν στο πλοίο;
-Υπήρχε ασφαλής και καταγεγραμμένη λίστα επιβατών, φορτηγών, μεταφορών, αυτοκινήτων;

-Στα αμπάρια του καραβιού επέβαιναν και λαθρεπιβάτες, όπως υπαινίσσονται οι ιταλικές αρχές;

-Το πλοίο ανά ώρα φαίνεται να είχε προβλήματα που είχαν επισημανθεί αλλά η εταιρεία που το μίσθωνε δεν είχε δώσει σημασία ή απλώς λόγω εορτών έκανε μια ακόμα ξεπέτα μπίζνας στα παγωμένα νερά της Αδριατικής;

-Καταγγελίες στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχουν αποκαλύψει ότι στα αμπάρια του πλοίου πιθανόν γινόταν μεταφορά υγρών καυσίμων και “λαδιού” που όμως δεν ήταν λάδι αλλά φτηνό υποκατάστατο πετρελαιοειδών που μεταφερόταν από την Βουλγαρία σε ένα περίεργο και ύποπτο αλισβερίσι λαθραίων καυσίμων. Ισχύουν όσα καταγγέλλονται;

ΕΔΩ; Καταγγελία για την τραγωδία στο “Norman Atlantic” : “Κοινό μυστικό η μεταφορά παραγώγων πετρελαίου ενός δικτύου λαθρεμπορίας από Βουλγαρία.Ποιοι θέλουν να πνίξουν το θέμα και μαζί με αυτό αθώες ψυχές;”

-Η εταιρεία γνώριζε τα λάθη και τις παραλείψεις αλλά δεν είχε δώσει την πρέπουσα σημασία;

-Η υπεύθυνη εταιρεία της οικογένειας  Βαρδινογιάννη και του υιού Γιάννη Σήφη Βαρδινογιάννη, γιατί μέχρι τώρα δεν έχει βγει δημόσια να αναλάβει τις όποιες ευθύνες της αναλογούν; Επειδή πίσω από το κραταιό όνομα έχουν συνηθίσει στην απόλυτη έλλειψη ανάληψης ευθυνών;

Αυτά και άλλα πολλά σε μια υπόθεση με νέους Σφηνιάδες και νέες τραγωδίες.

-Και κάτι ακόμα για τον κ.Σήφη Βαρδινογιάννη που αυτές τις ώρες κοιτάζει τα οικονομικά της εταιρείας του και σε δευτερεύοντα ρόλο υπάρχουν οι ανθρώπινες ζωές: 
Ύπαρχος που εκτελούσε χρέη Super cargo του πλοίου ήταν έμπιστο πρόσωπο της οικογένειας που γνώριζε τι μπαίνει και τι βγαίνει από το πλοίο; 
Ναι ή όχι; 

Τα υπόλοιπα αφορούν το δίκαιο της θάλασσας και θα τα βρεί η δικαιοσύνη. 
Και δεν εννούμε την ελληνική γιατί έχουμε απωλέσει την εμπιστοσύνη τους.

ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Χανιά, 29-12-2014, ώρα 21:15

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, 3 άτομα που φέρονταν ως επιβάτες στην λίστα επιβατών του Norman Atlantic, τελικώς δεν ταξίδεψαν, ενώ ένα άτομο (σύζυγος μέλους πληρώματος) που δεν είχε καταγραφεί, διαπιστώθηκε ότι επέβαινε επί του πλοίου.

Επιπρόσθετα, ένα μέλος του πληρώματος λόγω διανυκτέρευσης δεν επιβιβάστηκε στο πλοίο. Ως εκ τούτου σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία ο αριθμός των επιβαινόντων κατά τον απόπλου του πλοίου ανερχόταν σε 475 άτομα.

H ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ (ΑΝΕΚ) ενημερώνει το
επενδυτικό κοινό, οτι:

Η Εταιρεία έχει ναυλώσει από την ιταλική εταιρεία “VISEMAR di Navigazione
S.R.l.”,< το ιταλικής πλοιοκτησίας και σημαίας επιβατικό – οχηματαγωγό
πλοίο “NORMAN ATLANTIC” το οποίο εκτελούσε την δρομολογιακή γραμμή
Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Ανκόνα και στο οποίο σημειώθηκε πυρκαγιά τις
πρώτες πρωινές ώρες της 28ης-12-2014.

Στο ως άνω πλοίο είχαν διενεργηθεί όλες οι απαιτούμενες κατά νόμο
επιθεωρήσεις και είχε εφοδιασθεί με όλα τα πιστοποιητικά ασφαλείας
σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες ασφαλείας προκειμένου να αποπλεύσει
από τον λιμένα Πατρών.

Δεδομένου ότι το πλοίο δεν αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της Εταιρείας και
ότι η Εταιρεία στο πλαίσιο της ως άνω ναύλωσης έχει προβεί σε πλήρη
ασφαλιστική κάλυψη, εκτιμάται ότι δεν θα επέλθει σημαντική επίπτωση στα
οικονομικά αποτελέσματα της Εταιρείας.

Η Εταιρεία θα επανέλθει με κάθε νεώτερη πληροφορία, καθότι βρίσκεται σε
εξέλιξη η επιχείρηση εκκένωσης του πλοίου.


1255

Eδώ οι ΝΕΕΣ αποκαλύψεις του ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Ντοκουμέντα για τον “Τιτανικό” Νorman Atlantic : To πλοίο “χάρος” είχε από το 2010 πρόβλημα με τις πυρίμαχες πόρτες ασφάλειας !

Στην συνέντεξη τύπου στο ΥΕΝ(την οποία παρακολουθούμε), προκύπτει ότι σύμφωνα με την λίστα επιβατών της ΑΝΕΚ οι έλληνες επιβάτες ηταν 266. Η πολιτική ηγεσία δεν μπορεί ή δεν θέλει να απαντήσει πόσοι έχουν διασωθεί, λενε πολλά αλλά δεν λένε τίποτα και μεχρι τωρα δίνουν 201 έλληνες που έχουν σωθεί επίσημα! 

Σύμφωνα με αυτά, οι έλληνες αγνοούμενοι αν υπολογίσουμε κ τους δυο νεκρούς ειναι 63; 

Ουδείς απαντάει γιατί απλώς δεν επιθυμεί να “κάψει” ακτοπλόους σε μια κρίσιμη προεκλογική περίοδο λόγω πολιτικού κόστους. 

Αυτό είναι απαράδεκτο. Όπως απαράδεκτο είναι ότι η ελληνική πολιτική ηγεσία παίζει με τους νεκρούς και τους αγνούμενους και άφησε το πλοίο να φύγει σε ιταλικά νερά για να μην αναλάβει τις ευθύνες που τις αναλογούν.(η ενημέρωση από εμάς συνεχίζεται…)

ΤΩΡΑ: Tο ενδεχόμενο να έχουν διαπραχθεί δυο κακουργήματα στο Norman Atlantic εξετάζει η Εισαγγελέας

O Ελληνικός λαός με τη ναυτική παράδοση περιμένει να ενημερωθεί για τους νεκρούς του από έναν νυχτόβιο τύπο που έπιανε σε δημόσια θέα τον κ@λο της Παππά; Ξεπεσμός και κατρακύλα(βίντεο)

Νωρίτερα ενημέρωση εδώ: ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ;- 40 AΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ, ΟΙ 32 ΕΛΛΗΝΕΣ!!- YΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΑΜΙΝΑ- ΟΔΗΓΟΣ ΝΤΑΛΙΚΑΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ- ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…
ενημέρωση 12:35

Ταυτοποποιήθηκε από τις ελληνικές και τις ιταλικές Aρχές η σορός ενός εκ των δέκα νεκρών του πλοίου «Norman Atlantic».

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κουφόπουλο, γεννηθέντα στις 21/02/1957, στη Μελίκη Ημαθίας.

Η σορός του άτυχου Ελληνα έχει μεταφερθεί σε ιταλικό νοσοκομείο και συγκεκριμένα σε πολυκλινική του Μπάρι.
Για τον θάνατό του έχουν ενημερωθεί από το υπουργείο Ναυτιλίας οι οικείοι του.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Είναι Επίσημο: Ο οδηγός νταλίκας Κωνσταντίνος Κουφόπουλος είναι ο δεύτερος Ελληνας νεκρός του Norman Atlantic (φωτο & βιντεο)


Στους 181 ανέρχονται οι επιβεβαιωμένοι έλληνες διασωθέντες του Norman Atlantic σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του λιμενικού Νίκο Λαγκαδιανό. Όπως ανέφερε ο κ. Λαγκαδιάνος 95 Έλληνες διασωθέντες βρίσκονται σε δυο ιταλικά πλοία, το San Giorgio” και το Durand de la penne, ενώ 86 έχουν επιβιβαστεί σε ελληνικό έδαφος. 
Στις 2 θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου για το θέμα. Μέχρι στιγμής, στο μοιραίο πλοίο έχει διαπιστωθεί ότι έχασαν τη ζωή τους 10 άνθρωποι, δυο εκ των οποίων Έλληνες οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν.
Στην Ιταλία μεταβαίνει ανώτερος αξιωματικός του λιμενικού σώματος προκειμένου να διαλευκανθεί το αλαλούμ σχετικά με τον αριθμό των επιβαινόντων στο πλοίο.
Παράλληλα, η Ελληνική Ακτοφυλακή έχει ήδη έτοιμες δύο εκπαιδευμένες ομάδες, αν ζητηθεί από την ιταλική κυβέρνηση, προκειμένου να συνδράμουν στο έργο διερεύνησης των χώρων του πλοίου προκειμένου να διερευνήσουν για τυχόν αγνοούμενους.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των ιταλικών αρχών, στο φλεγόμενο σκάφος επέβαιναν 475 άνθρωποι. 
Διασώθηκαν 425, δέκα βρέθηκαν νεκροί ενώ αγνοούνται 40, εκ των οποίων οι 32 είναι Έλληνες υπήκοοι. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στους δέκα νεκρούς επιβάτες περιλαμβάνεται και το όνομα δεύτερου Έλληνα υπηκόου. 
Τη Δευτέρα, εκπρόσωπος της ναυλώτριας εταιρείας, που κλήθηκε στο υπουργείο προκειμένου να ενημερώσει για τον κατάλογο των επιβαινόντων επίσης ανέφερε ότι 475 επιβάτες και πλήρωμα επέβαιναν στο Norman Atlantic.
Η ΑΝΕΚ, με επίσημη ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι τρία άτομα που φέρονταν ως επιβάτες στον κατάλογο επιβατών του Norman Atlantic, τελικώς δεν ταξίδεψαν, ενώ ένα άτομο (σύζυγος μέλους πληρώματος) που δεν είχε καταγραφεί, διαπιστώθηκε ότι επέβαινε επί του πλοίου.

Επιπροσθέτως, ένα μέλος του πληρώματος λόγω διανυκτέρευσης δεν επιβιβάστηκε στο πλοίο.

Ως εκ τούτου σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία ο αριθμός των επιβαινόντων, κατά τον απόπλου, ανερχόταν σε 475 άτομα εκ των οποίων 55 άτομα είναι πλήρωμα, οι οποίοι σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ωστόσο πληροφορίες από την Ιταλία κάνουν λόγο για ανακριβή έως πλαστό κατάλογο.

Ποινική δίωξη για πολλαπλή ανθρωποκτονία από αμέλεια, ναυάγιο από αμέλεια, και πρόκληση τραυμάτων από αμέλεια άσκησε στο μεταξύ η ιταλική δικαιοσύνη στον πλοίαρχο του Norman Atlantic Aρτζίλιο Τζακομάτσι και τον ιδιοκτήτη του πλοίου Κάρλο Βιζεντίνι, μετά τη ναυτική τραγωδία, ενώ το πρωί ανακοινώθηκε ότι δύο εκ των δέκα νεκρών είναι Έλληνες.

ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ για τον πλοίαρχο και τον ιδιοκτήτη του Norman Atlantic- Τους ασκήθηκε Δίωξη για Ανθρωποκτονία από Αμέλεια!

Το πλοίο βρίσκεται στη βραχονησίδα Σάσωνα κοντά στην Αυλώνα όπου θα αξιολογηθεί το αξιόπλοο, και από εκεί και έπειτα θα αποφασιστεί αν θα ρυμουλκηθεί στις ιταλικές ή τις αλβανικές ακτές.ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ;

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, το ιταλικό πλοίο, που ναυλώθηκε εκτάκτως από την ΑΝΕΚ λόγω ζημιών  ενός συνεργαζόμενου «Σουπερφάστ», έφυγε από την Πάτρα υπερφορτωμένο με 222 οχήματα, τα περισσότερα των οποίων ήταν βυτιοφόρα και μετέφεραν ελαιόλαδο. Να σημειωθεί ότι κατασκευαστικά το Νόρμαν Ατλάντικ μπορούσε να χωρέσει 195 οχήματα.

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών των βυτιοφόρων τα βαρέα οχήματα  μόλις χωρούσαν στο πλοίο και κατά μία εκδοχή υπήρξαν διαμαρτυρίες προς τους ιδιοκτήτες των μεταφορικών εταιριών ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα κατά τη διαδρομή, επειδή οι κυματισμοί πιθανώς να προκαλούσαν μετατοπίσεις και τα βυτιοφόρα να ακουμπούσαν στην οροφή του γκαράζ του πλοίου.


Ωστόσο στις περισσότερες των περιπτώσεων  δεν εισακούσθηκαν και αναγκάσθηκαν να βάλουν τα βυτιοφόρα στο πλοίο.

Ένας από τους διασωθέντες οδηγούς μετέφερε στην Αθήνα ότι κατά τη διαδρομή προς την Ιταλία και λόγω της θαλασσοταραχής σημειώθηκε μετατόπιση φορτίου, οι τριβές πιθανώς των βυτιοφόρων με τη μεταλλική οροφή του πλοίου να προκάλεσαν σπινθήρες και από αυτούς εικάζεται ότι ξεκίνησε η πυρκαγιά.

 

Η υπερφόρτωση του πλοίου συνδέεται προφανώς και με τις αυξημένες  ανάγκες μεταφοράς ελαιολάδου στην Ιταλία.

 

Είναι γνωστό ότι αυτή την περίοδο πραγματοποιείται ο μεγαλύτερος όγκος εξαγωγών λαδιού προς την γειτονική χώρα.

 

Ειδικά φέτος, λόγω της μειωμένης παραγωγής ελαιολάδου στην Ιταλία, η ζήτηση ελληνικού έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, γεγονός που αποδεικνύεται και από την άνοδο των τιμών κοντά στα 4 ευρώ το λίτρο.

 

Είναι με άλλα λόγια η εποχή που μεταφέρεται μαζικά μέσω βυτιοφόρων ελληνικό ελαιόλαδο στην Ιταλία και πιθανώς εξαιτίας αυτού του λόγου οι μεταφορικές εταιρίες πιέζουν τις ακτοπλοϊκές για περισσότερα δρομολόγια.

 

Η μεγάλη ζήτηση μεταφορικού έργου σε συνδυασμό με  την απόσυρση, λόγω βλάβης, του «Σούπερφαστ» και τη ναύλωση ενός υποδεέστερου ιταλικού πλοίου, που δεν είχε την κατάλληλη υποδομή υποδοχής τόσο μεγάλων βυτιοφόρων φορτηγών να αποτελεί και την αιτία του δυστυχήματος.

 

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία Ελληνίδας επιβάτιδας

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ!! – Τα προφητικά λόγια της Ελληνίδας επιβάτιδας του Norman Atlantic λίγη ώρα πριν την ΤΡΑΓΩΔΙΑ!! (ΦΩΤΟ)


127


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1. Φράσεις όπως f**ck you, suck my d**ck, take head etc επιτρέπονται μόνο αν απευθύνονται σε λαμόγια της πολιτικής και το lifestyle
2. Ta agglika epitreponte mono gia xioumoristikous logous i, otan imetha vevei oti to istologiο diavazi h Mrs Diamantopoulou h o von Droutsas

kentripotideas.blogspot.gr/ δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Από εδώ και στο εξής κανείς δεν θα μπορεί να σχολιάσει χωρίς να έχει συνδεθεί είτε μέσω facebook, twitter, google plus, η με λογαριασμό disqus.

Για επικοινωνία στείλτε e-mail στο kentripotideas@gmail.com