Στη δημοσιότητα έδωσε πριν από λίγο το υπουργείο Ναυτιλίας τη λίστα με τα στοιχεία των Ελλήνων αγνοουμένων που επέβαιναν στο οχηματαγωγό Norman Atlantic.

Πρόκειται για τους εξής:
1. Κουφογιώργος Αλέξανδρος
2. Συμεωνίδης Ιωάννης
3. Τσάμης Βασίλειος
4. Νικολάρας Απόστολος
5. Καζαντζίδης Γεράσιμος
6. Σαγιρίδης Νικόλαος
7. Παπαδόπουλος Γεώργιος
8. Καραβαγγέλης Ευάγγελος
9. Σοφός Ιωάννης
Εν τω μεταξύ νωρίτερα το Λιμενικό Σώμα ανακοίνωσε ότι επιβεβαιώθηκε από την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη, η ταυτοποίηση της σορού ενός άνδρα από την οποία προκύπτει ότι, πρόκειται για τον ελληνικής υπηκοότητας Νικόλαο Παράσχη. Πρόκειται για τον τρίτο Έλληνα θύμα της ναυτικής τραγωδίας του Norman Atlantic.
Ο αριθμός των νεκρών εξακολουθεί επισήμως να ανέρχεται σε 11, χωρίς να συνυπολογίζονται οι δύο Αλβανοί ναυτικοί που έχασαν τη ζωή τους κατά τις προσπάθειες ρυμούλκησης του πλοίου χθες Τρίτη.
Σε ό,τι αφορά τους διασωθέντες, συνολικά 107 Έλληνες διασωθέντες του Norman Atlantic έφτασαν στην Αθήνα με πτήση της Aegean από το Πρίντεζι της Ιταλίας.
Επιπλέον, με νεότερη πτήση της Αegean οι 22 θα μεταφερθούν στην Θεσσαλονίκη. Επίσης, θα προωθηθούν μέσω της εν λόγω αεροπορικής εταιρείας δύο άτομα στην Κέρκυρα, δύο στην Ρόδο, ένα στο Ηράκλειο και ένα στο Χανιά. Έγινε επίσης γνωστό πως ένα C 130 θα απογειωθεί το απόγευμα από το Πρίντεζι μεταφέροντας άλλους 21 Έλληνες.