Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;;...!! ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΙ ΕΦΑΓΑΝ 10 ΜΗΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ...!!


Βόλος: «Καμπάνα» 10 μηνών με 3ετή αναστολή σε Αλβανούς που διέρρηξαν περίπτερο


Στα μαλακά έπεσαν δυο νεαροί Αλβανοί που συνελήφθησαν στον Βόλο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι τους τσάκωσαν επ’ αυτοφόρω την στιγμή που προσπαθούσαν να κόψουν τους μεντεσέδες από τα ρολά ασφαλείας ενός...
περιπτέρου για να κλέψουν ό,τι υπήρχε μέσα.
Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής στους δράστες ηλικίας 27 και 25 χρόνων, τα διαρρηκτικά εργαλεία των οποίων κατασχέθηκαν, και τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο που τους έριξε «καμπάνα» καταδικάζοντας τον καθένα σε φυλάκιση δέκα μηνών. 
Όμως, τους χορήγησε τριετή αναστολή κι έτσι αφέθηκαν ελεύθεροι.