Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΦΩΝΟΙ…Ακόμα και ένα 12χρονο κοριτσάκι (στον ΚΑΝΑΔΑ) ξέρει την αλήθεια…ΒΙΝΤΕΟ


ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΦΩΝΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ 12ΧΡΟΝΗ ΑΥΤΗ ΚΑΝΑΔΕΖΑ!
ΕΞΗΓΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ, ΤΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ  ΑΘΛΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΥΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ!
ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ!
ΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 2012...

[Παρά το γεγονός, ότι ο χώρος που εκλήθη το κοριτσάκι, είναι ‘ροταριανός'(…) αξίζει να την παρακολουθήσουμε και θα ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ πάρα πολλά… Την μικρούλα, πού είναι ήδη πασίγνωστη και εκτός Καναδά, την έχουν παρακολουθήσει στο διαδίκτυο σχεδόν 2.000.000 θεατές!)
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!