Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Μπαράζ επιθέσεων καμικάζι στη Δαμασκό-(+18)

 
Μπαράζ επιθέσεων καμικάζι στη Δαμασκό: o ένας χτύπησε τα δικαστήρια (40 νεκροί 100 τραυματίες ) κι ο άλλος εστιατόριο…..
ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Δεύτερη βομβιστική επίθεση στη Δαμασκό πριν λίγο στην περιοχή Al-Rabueh.O καμικάζι αυτή τη φορά ανατινάχθηκε μέσα σε εστιατόριο. Υπάρχουν αρκετοί νεκροί και ακόμη περισότεροι τραυματίες σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις μεταφέρει η κρατική τηλεόραση.


Μια πρώτη πληροφορία μιλάει για 24 θύματα νεκρούς και τραυματίες μαζί στη δεύτερη επίθεση αυτοκτονίας.
Με τη διπλωματική κάλυψη των Διεθνών Οργανισμών όπως ΟΗΕ και την αμέριστη συμπαράσταση της προπαγάνδας του μισθοφορικού δυτικού τύπου και την παρότρυνση που συνεχώς ως και τώρα αναμοχλεύουν το ξεκίνημα της αραβικής άνοιξης στη Συρία έβαψαν στο αίμα τη συριακή πρωτεύουσα οι ουαχαμπίτες ψευδοροβεσπιέροι….Ο ΟΗΕ διαμορφώνει κλίμα με τις τελευταίες του κλαυθμηρίζουσες υποκριτικές ανακοινώσεις περί απολογισμού του 6 ετούς πολέμου περί υποτιθέμενων χημικών επιθέσεων…Νομιμοποιεί τον ουαχαμπίτικη τρομοκρατία της προσφέρει νομιμοποιητική βάση και πολιτική κάλυψη.Η κατάλυση της συριακής εθνικής κυριαρχίας επιτείνει τη διαμόρφωση χαοτικής κατάστασης,Ο πρώτος που δεν σεβάστηκε τις συριακές αρχές και θεσμούς ήταν η Δύση ΗΠΑ ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμοί που καταζητούν και επικηρύσουν όσους πολεμουν την ουαχμαπίτικη σσκληροπυρηνική τρομοκρατία.Προλειαίνουν το έδαφος..

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:09


Mαύρη μέρα για την Ευρώπη »που ο μόνος της ρόλος » σύμφωνα με τον πρόεδρο Άσαντ ήταν »η υποστήριξη των πάσης φύσεως τρομοκρατών στη Συρία. »Η εξέγερση των Αδελφών Μοσουλμάνων που την βάπισαν άνοιξη συνεχίζεται με διαφοροποιημένες εκδοχές αλληλοκάλυψης.

Νωρίτερα…..Ένας καμικάζι σκότωσε τουλάχιστον 25 άτομα σήμερα αφού ανατινάχθηκε εντός κτιρίου ενός δικαστηρίου στη Δαμασκό στην περιοχή Al-Hamidiyah μετέφερε η αστυνομία της συριακής πρωτεύουσας την ημέρα της 6ης επετείου από την αρχή του πολέμου κατά της ισλαμιστικής ουαχαμπίτικης λαίλαπας. Aντίθετα το Sham fm συριακό κάνει λόγο για 30 τουλάχιστον νεκρούς και 45 τραυματίες καθώς ανέβηκε ο απολογισμός των θυμάτων.To φιλοαντιπολιτευόμενο Syrian Observatory δίνει 39 νεκρούς και πάνω από 100 τραυματίες στο Μέγαρο της Δικαιοσύνης.Το SANA 25 νεκρούς.
To sham fm αναφέρει ότι οι επιθέσεις αυτοκτονίας έγιναν με ζώνες που έφραν οι καμικάζι με εκρηκτικά. Πραγματοποιήθηκε στο διάδρομο εισόδου στο κτίριο σκοτώθηκα πολίτες και φρουροί που απέτρεψαν την είσοδο του τρομοκράτη στο κυρίως κτίριο.
Οι περιοχές όπου έγιναν οι επιθέσεις έχουν αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις της τάξης.Παρατηρείται κυκλοφοριακό που εντείνεται και από το γεγονός ότι πολλαπλασιάστηκαν τα σημεία ελέγχου στους δρόμου και εντατικοποιήθηκαν οι έλεγχοι…« Υπάρχουν τουλάxιστον 25 νεκροί και δεκάδες τραυματίες », δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ο Mohammad Kheir Ismaïl,επικεφαλής της αστυνομίας Δαμασκού.
Η επίθεση σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση συνέβη μέσα στο παλιό Μέγαρο της Δικαιοσύνης που στεγάζει αυτή τη στιγμή το θρησκευτικό δικαστήριο επιφορτισμένο με υποθέσεις matrimoniales και το ποινικό δικαστήριο .Ο εισαγγελέας της Δημοκρατίας στη Δαμασκού ανακοίνωσε ότι ο « καμικάζι στόχευσε τους πολίτες σε μια ώρα αιχμής.Επιχείρησε να μπει στο δικαστήριο και όταν οι αστυνομικοί αποπειράθηκαν να τον εμποδίσουν έσπευσε στο εσωτερικό και ανατινάχθηκε .


dimpenews