Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Η ΕΙΔΗΣΗ που θα ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ εν ριπή οφθαλμού!!!


Α-ΝΕ-ΠΙ-ΘΥ-ΜΗ-ΤΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ …ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ !!!!!!!
(ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ! ΝΑ ΣΕ ΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ! ΤΙ χάλια είναι αυτά βρέ Αλέξη;)

Η νεολαία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας κήρυξαν ως ανεπιθύμητο τον Έλληνα πρωθυπουργό!

Το Μέτωπο της Ενώσεως Κομμουνιστών της Ιταλίας, μια νεολαιΐστικη οργάνωση, έφτιαξε μέχρι και αφίσσα για να δηλώσει, πως ο Αλέξης Τσίπρας, είναι ανεπιθύμητος στην Ρώμη και στο Πανεπιστήμιό της, όπου αναμένεται (23/03) να μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση, που διοργανώνει το Δίκτυο “Transform Europe” με τίτλο: «Μία Ευρώπη για τον Λαό από τον Λαό»…
Η αφίσα της Κομμουνιστικής Νεολαίας, με το πρόσωπο του Τσίπρα, αναφέρει χαρακτηριστικά:
“Ε ξ α π ά τ η σ ε τους Έλληνες και συνέχισε την αντιλαϊκή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ‘ΔΝΤ’, με τον εκβιασμό του χρέους.
Ο Τσίπρας ΠΡΕΠΕΙ να πάρει ένα μ ά θ η μ α :
Εκείνος που ξεπουλάει το λαό του, δεν είναι ευπρόσδεκτος.”
ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ;
ΤΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΕΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;
odysseia.tv