Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 7,2 ΡΙΧΤΕΡ …!!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 7,2 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ...

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την πολύ ανησυχητική αποκάλυψη ότι ακόμα και μέσα σε ένα χρόνο μπορεί να συμβεί ένας πολύ μεγάλος σεισμός στην θάλασσα του Μαρμαρά, δυναμικότητας 7,2 της κλίμακας Ρίχτερ που θα πλήξει καίρια την Κωνσταντινούπολη, κάνει το γνωστό Ινστιτούτο Σεισμολογίας της Τουρκίας, Kandilli.
Σύμφωνα με τον διευθυντή του Kandilli, τον Haluk Özener, αυτή την στιγμή υπάρχει σεισμική δυναμικότητα 7,2 ρίχτερ στην θάλασσα του Μαρμαρά που αναμένεται να εκδηλωθεί προκαλώντας ένα φοβερό σεισμό. Ο σεισμός αυτός μπορεί να γίνει σε 5, μπορεί σε 10, αλλά μπορεί και τον… επόμενο χρόνο. Σίγουρα όμως θα γίνει!
Σύμφωνα με τον Haluk Özener, το μεγάλο ρήγμα του Μαρμαρά που έδωσε τον μελό σεισμό στις 17 Αύγουστου του 1999 όπου βρήκαν τον θάνατο περίπου 15.000 άτομα, δεν έχει πάψει να δραστηριοποιείται και συσσωρεύει μεγάλες ποσότητες ενέργειας που κάποτε θα πρέπει να εκτονωθούν, απειλώντας σε μεγάλο μέρος πολλές συνοικίες της Κωνσταντινούπολης με πλήρη καταστροφή.
Να θυμίσουμε ότι στον σεισμό του 1999 εκτός των άλλων είχαν πληγεί σε μεγάλο βαθμό οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, ενώ είχε καταρρεύσει το αρχηγείο του Ναυτικού στην ναυτική βάση του Gölcük. Κάτω από τα ερείπια του σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του τουρκικού Επιτελείου Ναυτικού, βρήκαν ακαριαίο θάνατο δυο ναύαρχοι, 27 ανώτεροι αξιωματικοί, 136 υπαξιωματικοί, 82 ναύτες, 9 ναυτικοί εμπειρογνώμονες, ένας μαθητής της σχολής Δοκίμων και 126 «ειδικοί εργάτες» της βάσης. Σύνολο 441 άτομα θαφτήκαν κάτω από τα ερείπια της μεγαλύτερης ναυτικής βάσης της Τουρκίας εκείνης της εποχής
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ