Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Κόντρα Μαριά με Μουζάλα στις 9/3/2107 στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωβουλής στις Βρυξέλλες.

Αφορμή αποτέλεσε η αναφορά του κ. Μουζάλα περί δήθεν λαϊκισμού στα νησιά του Αιγαίου όπου ως γνωστόν οι κάτοικοι διαμαρτύρονται καθώς δεν αντέχουν πλέον άλλους πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες.σσΚ: ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ;
ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ...  
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.


Ο λαϊκισμός είναι στην φύση των κρατούντων , το ψέμα είναι    μέσα τους σαν δεύτερη φύση , το οτι δεν ξεχωρίζουν τους μετανάστες από τους λαθρομετανάστες εεεεεε αυτό είναι  προδοσία .

Αν κατάλαβα καλά, καταγγέλει ο Μουζάλας τους νησιώτες ως ρατσιστές ; 

*Δηλαδή κύριε Μαριά , για εσάς η λύση είναι να τους φέρουμε στην ηπειρωτική ελλάδα ;  

Απαράδεχτη πρόταση από εσάς κ. Μαριά, απαράδεχτη, να πάνε στις χώρες τους, απέλαση τώρα!!!!!!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! 
Καμία από τις χώρες αυτές που έχουν εισέλθει αυτοί οι λαθρομετανάστες δεν βρίσκονται σε πόλεμο. Αυτό που προσπαθείτε να κάνετε όπως και ο Μουζάλας είναι ο εποικισμός της χώρας!