Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Ο ποδοσφαιριστής Σίλβα Κλέιτον οδηγούσε το Audi R8!!!


Το μαύρο Audi R8 που ακολουθούσε την Porsche πριν την μοιραία πρόσκρουση στην Εθνική Οδό οδηγούσε γνωστός ποδοσφαιριστής.
Μάλιστα, ο τραγικός πατέρας Υπάτιος Πατμανόγλου, ο οποίος έχασε στο δυστύχημα την σύζυγο του και το 3χρονο αγοράκι τους, είχε κάνει λόγο για το όχημα αυτό το οποίο εκτιμούσε ο ίδιος ότι...
έκανε κόντρες με την Porsche του Γιώργου Βακάκη.
Τελικά ο ποδοσφαιριστής αυτός με το Audi R8 ήταν ο 34χρονος Βραζιλιάνος Σίλβα Κλέιτον, που αγωνίζεται στην κυπριακή Ομόνοια και στο παρελθόν αγωνιζόταν σε Καλαμαριά, Λάρισα, Παναθηναϊκό και Ξάνθη. Ο Βραζιλιάνος πήγαινε εκείνη την ημέρα στη Λάρισα και βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος ελάχιστα λεπτά μετά την μοιραία πρόσκρουση.