Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Bίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία με θύμα την 14χρονη 
ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ…

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ 14ΧΡΟΝΗΣ…. Συγκλονιστική Δήλωση (ΒΙΝΤΕΟ)
Καρέ καρέ καταγράφηκαν σε βίντεο οι τελευταίες στιγμές της 14χρονης που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία. Στις εικόνες φαίνεται η μαθήτρια την ώρα που επιστρέφει από το  φροντιστήριο, στο σπίτι της. Λίγο αργότερα την παρέσυρε με το αυτοκίνητο του ο 18χρονος οδηγός, που δεν είχε δίπλωμα.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 9.05 το βράδυ της Παρασκευής, μέσα στην πόλη. Η 14χρονη, η οποία επέστρεφε στο σπίτι της από το φροντιστήριο, μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο και τα ξημερώματα του Σαββάτου κατέληξε.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η Κατερίνα προσπάθησε να διασχίσει τη διάβαση που βρίσκεται στο ύψος του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας και λίγο πριν ανέβει το πεζοδρόμιο το αυτοκίνητο έπεσε πάνω της και την παρέσυρε, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο.


Bίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα... από Enikos_gr