Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Σκοπιανός Επίσκοπος: «Ο Μέγας Αλέξανδρος εξάπλωσε την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό»


Του Vladislav Perunović, ανταποκριτή του Hellasforce από τα Σκόπια, ΠΓΔΜ
[Το παρακάτω είναι μια ειλικρινής αναγνώριση του Επισκόπου David Ninov της POA (Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή της Αχρίδας), της μοναδικής κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην ΠΓΔΜ (η μη κανονική και μη αναγνωρισμένη Εκκλησία είναι η λεγόμενη...
«Μακεδονική Ορθόδοξη Εκκλησία» («MPC»), που δημιουργήθηκε από το γιουγκοσλαβικό Κομμουνιστικό Κόμμα το 1967 με απόσχιση από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Σερβίας].
«Από τους γείτονές τους, φαίνεται ότι οι πολίτες μας γνωρίζουν ελάχιστα για τους σύγχρονους Έλληνες. 
Σίγουρα, ο καθένας έχει ακούσει για τους αρχαίους Έλληνες, για τους διάσημους φιλόσοφους, για τον Όμηρο, για τον Μέγα Αλέξανδρο που διέδωσαν τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική γλώσσα στην οικουμένη, όπως ήταν τότε, αλλά σήμερα, εκτός από τα θέρετρα και τα ψώνια πολύ λίγοι (από εμάς) γνωρίζουν τον υπέροχο σύγχρονο Ελληνικό πολιτισμό».

– Ιερέας David Ninov (POA – Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή της Αχρίδας), σε ένα κείμενο για την pro-SDSM * πύλη «PlusInfo», 22 Μαρτίου 2017.
* SDSM (κοινωνική-δημοκρατική Ένωση της ΠΓΔΜ)