Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

ΣΑΛΟΣ… «Από το ιδεώδες στο αγοραίο» !!!
Διακοσμημένα με εκκεντρικά αξεσουάρ, αισθησιακού χαρακτήρα, αντίκρισαν τα πιστά αντίγραφα των αγαλμάτων του Διαδούμενου και της Αφροδίτης της Μήλου στο Παγκύπριου Γυμνασίου, το πρωί της Δευτέρας.
Τα δύο αγάλματα που βρίσκονται στην είσοδο του σχολείου και σε ιδιαιτέρα...
εμφανές σημείο, προκάλεσαν στη θέα τους σωρεία αντιδράσεων αλλά και την έκπληξη των καθηγητών, καθώς εκείνο που πρωτοαντίκρισαν ήταν ζαρτιέρες στο κεφάλι της Αφροδίτης της Μήλου.
Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, η ενέργεια αυτή εντασσόταν στο πλαίσιο εικαστικού δρώμενου υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας της τέχνης και την συναίνεση της διευθύντριας του σχολείου. «Από το ιδεώδες στο αγοραίο», ήταν το θέμα της δράσης και αφού δημιουργήθηκε το σκηνικό στήθηκε και μια κάμερα, η οποία δίχως να γίνεται ορατή, κατέγραφε τις αντιδράσεις των θεατών.
Στόχος του δρώμενου, όπως εξήγησε η καθηγήτρια τέχνης, ήταν να τονιστεί ο ευτελισμός που δέχεται ο πολιτισμός στις μέρες μας και να προκαλέσει αντίδραση, πράγμα που φαίνεται ότι πέτυχε.