Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΑΠΟ ΝΕΟ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ - ΒΙΝΤΕΟ


 
Μετά τη… βόλτα στην πλατεία Κουμουνδούρου, οι αγρότες της Κρήτης επέστρεψαν έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην πλατεία Βάθη. Και στη δεύτερη παρουσία τους εκεί, δεν ήταν…

ήσυχη.
Η παρουσία των ΜΑΤ έγινε ξανά "κόκκινο πανί", με ομάδα αγροτών να πετάει πέτρες προς τη διμοιρία. Όμως μια από αυτές τις πέτρες βρήκε στο κεφάλι και τραυμάτισε έναν από τους φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν έξω από το υπουργείο για να καλύψουν τις κινητοποιήσεις τους.

Ο άτυχος εργαζόμενος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και άμεσα από τους υπόλοιπους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν μαζί του κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Το τραύμα του ήταν αρκετά βαθύ και αιμορραγούσε ασταμάτητα.


Αντί όμως για ασθενοφόρο, στο σημείο έφτασαν δυο μηχανές του ΕΚΑΒ, που περιποιήθηκαν το τραύμα του φωτορεπόρτερ και του έβαλαν ένα... τσιρότο! Όταν υπήρξε αντίδραση γιατί το τραύμα ήταν βαθύ και χρειάζονταν ράμματα, η απάντηση από τους μοτοσικλετιστές ήταν πως το ασθενοφόρο θα χρειαζόταν δυο ώρες για να φτάσει!

Ο τραυματίας φωτορεπόρτερ μεταφέρθηκε, τελικά, στο νοσοκομείο με αυτοκίνητο!


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ