Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

ΓΥΦΤΟΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ, ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΛΗΣΤΕΙΑ...!!


Αιτωλικό: Τους άφησαν ελεύθερους και έκαναν νέα ληστεία!

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψή τους για απόπειρα ληστείας ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στο σπίτι τους στο Αιτωλικό, την άσκηση δίωξης και την απελευθέρωσή τους με περιοριστικούς όρους, τρεις νεαροί τσιγγάνοι έκαναν νέα απόπειρα ληστείας στο Νεοχώρι Μεσολογγίου!..
Οι δράστες είχαν τρυπώσει αρχικά από την πόρτα της κουζίνας σε ένα σπίτι στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στο σταθμό του Αιτωλικού, όμως τους αντιλήφθηκαν οι ηλικιωμένοι ένοικοι και βγήκαν τρέχοντας στο δρόμο. Το πλήρωμα ενός περιπολικού που περνούσε τυχαία τσάκωσε τους τρεις επίδοξους ληστές, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και αφέθηκαν ελεύθεροι με την σύμφωνη γνώμη του ανακριτή.

Φαίνεται, όμως, ότι δεν έβαλαν μυαλό γιατί το βράδυ της Παρασκευής απείλησαν με κατσαβίδι και μαχαίρι ένα ζευγάρι πλανόδιων μικροπωλητών που είχαν κατασκηνώσει υπαίθρια στην είσοδο του Νεοχωρίου για να διανυκτερεύσουν και τους ζήτησαν χρήματα. Η τρομοκρατημένη γυναίκα έβαλε τις φωνές και οι τρεις δράστες τράπηκαν σε φυγή με άδεια χέρια και διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, τα θύματα αναγνώρισαν από φωτογραφίες που τους έδειξαν οι αστυνομικοί έναν 17χρονο τσιγγάνο, που συμμετείχε στην προηγούμενη απόπειρα ληστείας στο Αιτωλικό! Τόσο αυτός όσο και οι δυο συνεργοί του αναζητούνται πλέον από τις αστυνομικές αρχές για να συλληφθούν και πάλι.