Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

«Οι «πουτ@@@@νες» του Νότου»!!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ: Η ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥΣ@@@ΡΑ ΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ !!!
Με ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο αντέδρασε στις δηλώσεις Ντάισελμπλουμ για τις χώρες του Νότου «που έφαγαν τα λεφτά στο ποτό και τις γυναίκες», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου.
Σε ανάρτησή της στο facebook η Αναγνωστοπούλου, την οποία υπογράφει ως «μια «π@@@@α» του Νότου», εξαπολύει δριμεία επίθεση στον πρόεδρο του Eurogroup και σχολιάζει σκωπτικά ότι από τις δηλώσεις του «επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά η Ευρώπη της Δημοκρατίας, της διαλεκτικής και της ισότητας».
Η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας του καταλογίζει επίσης διαχωρισμό της Ευρώπης σε Βορείους και Νοτίους και στέκεται ιδιαίτερα στο σεξισμό που αποπνέει η δήλωση Ντάισελμπλουμ σημειώνοντας ότι «οι γυναίκες για την Ευρώπη των δικαιωμάτων και της έμφυλης ισότητας είναι το «λάφυρο» των απολίτιστων Νότίων που τρώνε τα λεφτά των πολιτισμένων Βόρειων (η πολιτική ανάμεσα σε άνδρες, οι γυναίκες «λάφυρο»). Ότι οι Νότιες είναι λίγο ως πολύ «π@@@@νες» (άβουλα πλάσματα που τρέφονται από τους απολίτιστους);»
Η Αναγνωστοπούλου σημειώνει ότι γιορτάζει τα 60 χρόνια της και ο κ.Ντάισελμπλουμ και διάφοροι άλλοι διαφεντεύουν το μέλλον της. Έτσι, καταλήγει στην ανάρτησή της με μια προσκληση προς τις «πουτάνες γυναίκες του Νότου»: «Να υπογράψουμε διακήρυξη η οποία πρέπει να σταλεί στη Ρώμη και να διαβαστεί. Καλώ τις «π@@@@ες» του Νότου να αναδείξουμε το ματσό πρόσωπο του νεοφιλελευθερισμού (περί αυτού πρόκειται), να αναδείξουμε το αντιδημοκρατικό πρόσωπο της νεοφιλελεύθερης Ευρώπης. Το ζήτημα δεν είναι «γυναικεία» υπόθεση. Αλλά, όπως έλεγε η Σιμόν ντε Μποβουάρ, στις περιόδους κρίσης (πόλεμος, φτώχεια, κλπ) οι γυναίκες (όπως και οι αδύναμες κοινωνικά τάξεις) πληρώνουν πρώτες τη νύφη.
σσΚ: Πουστάρες και πουτάνες η ...κουβέντα.