Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΑΛΒΑΝΟ-ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ζήτησε συγγνώμη


Θέση για το επίμαχο ζήτημα που προέκυψε με το βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται να κάνει προσβλητικά σχόλια, πήρε ο Αντι Λίλα ο οποίος μέσω της σελίδας του στο facebook ζήτησε «συγνώμη».
Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Λίλα:

«Ορισμένοι από εσάς ίσως έχουν δει το βίντεο που δημοσιεύτηκε μερικές ημέρες πριν στο διαδίκτυο στο οποίο παρουσιάζομαι εγώ να χρησιμοποιώ μερικές όχι συνετές επισημάνσεις που αφορούν έναν παπά. Θα ήθελα να προχωρήσω σε μία ειλικρινή απολογία σε οποιονδήποτε έχει προσβληθεί και ιδιαίτερα στον Μητροπολίτη. Είναι ένας κύριος που έχει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην καρδιά του και δεν του αξίζει να τον κάνω εγώ πλάκα μαζί του.

Τα σχόλιά μου ήταν απαράδεκτα και εντελώς προσβλητικά.
Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω τις πράξεις μου, αλλά τα σχόλιά μου ήταν σε ιδιωτικό επίπεδο και σε καμία περίπτωση δεν έγιναν με πρόθεση να προσβάλλουν τον οποιοδήποτε. Τώρα αντιλαμβάνομαι ότι τα σχόλια μου ήταν προσβλητικά και ηλίθια. Η συμπεριφορά μου ήταν ακραία, απαράδεκτη, ανώριμη και με έλλειψη σεβασμού στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ηταν μία κίνηση που μας αποσπά στην προσπάθειά μας να βγούμε στην Ευρώπη.
Από την πρώτη ημέρα ένιωσα καλοδεχούμενος στην Ελλάδα και δεν έχω τίποτα παρά μόνο αγάπη και σεβασμό στους Ελληνες. Η γυναίκα μου και ο μικρός μας γιος θεωρούν την Ελλάδα ως το σπίτι μας και είμαι ειλικρινά λυπημένος που είδα όλους να είναι προσβεβλημένοι από την δική μου ανώριμη πράξη.
Επαναλαμβάνω πως λυπάμαι για τις πράξεις μου και ελπίζω ότι μπορούμε να αφήσουμε πίσω όλο αυτό. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ελλάδα μετά τις υποχρεώσεις μου στην Εθνική».
Χωρίς καμιά καθυστέρηση ...

 ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ (βίντεο)