Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Αποδοκίμασαν τη Μογκερίνι Σέρβοι βουλευτές: «Σερβία – Ρωσία δεν θέλουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση» (βίντεο)Αποδοκίμασαν τη Μογκερίνι Σέρβοι βουλευτές: «Σερβία – Ρωσία δεν θέλουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση» (βίντεο) 
Σέρβοι βουλευτές αποδοκίμασαν τη Φεντερίκα Μογκερίνι, που ανέβηκε στο βήμα της σερβικής Βουλής για να υποσχεθεί στους Σέρβους την ένταξή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση...

Βουλευτές από το Σερβικό Ριζοσπαστικό Κόμμα φώναζαν ρυθμικά «Σερβία-Ρωσία, δεν θέλουμε την Ένωση» ενώ υψώθηκαν και πανό που έγραφαν «Η Σερβία δεν πιστεύσει στις Βρυξέλλες».
Η Φεντερίκα Μογκερίνι -μετά από τα Σκόπια- πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη την Παρασκευή 3 Μαρτίου στο Βελιγράδι και εκτός από την ομιλία της στο Κοινοβούλιο συναντήθηκε και με ανώτερους αξιωματούχους της χώρας.
Η Μογκερίνι στην αρχή της ομιλίας της είπε ότι είναι τιμή της που βρίσκεται στη Βουλή της Σερβίας, γιατί και η ίδια είναι βουλευτής.
Σε όλη τη διάρκεια της παραμονής της στο βήμα οι βουλευτές του ριζοσπαστικού κόμματος δεν έπαυσαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
«Να ακούσω τις φωνές σας γιατί απηχείτε ψηφοφόρους. Αλλά η εθνική πόλωση είναι δύσκολο πράγμα. Επιτρέψτε μου, όμως, να σας πω ότι ο ρόλος της Σερβίας είναι ζωτική σημασίας. Έχετε μεγάλη ευθύνη. Η Σερβία ήταν πάντοτε στο σταυροδρόμι διαφορετικών κόσμων. Ούτε η ετικέτα της Δύσης, ούτε της Ανατολής δεν ήταν ποτέ επαρκής», είπε η Μογκερίνι.
Δείτε βίντεο με τις αποδοκιμασίες:

tribune.grΣιωπηλή αντιμετώπισε το κράξιμο μέσα στη Βουλή της Σερβίας, το ανεπάγγελτο μορμολύκειο της ευρωπαϊκής ιμπεριαλιστικής "αριστεράς"...
Μόνο με τους τεμενάδες των εγχώριων λακέδων, το παίζει πολιτικός η ανεπάγγελτη λινάστα...
 


Η ανεπάγγελτη Φεντερίκα Μογκερίνι, η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία πλασιέ εμπόρων όπλων. Τους ανεπάγγελτους κι ανίκανους επιλέγουν οι φονιάδες για αυτές τις υψηλές θέσεις, αρκεί να διαθέτουν υποκριτικά προσόντα και "αριστερό" παρελθόν ως επαγγελματικά κομματικά στελέχη...