Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Ο Πρόεδρου της ΔΕΣΦΑ που έβαλε το δακτυλο στο μέλι…ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ???ΠΟΙΟΣ???

desfa ...ειναι μεσα ετουτος ?
Δεν υπάρχει θέμα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΣΦΑ Σωτήρη Νίκα, σύμφωνα με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας...
Γιώργο Σταθάκη.
Μιλώντας στον Real FM, και κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κ. Σκρέκα ότι ο κ. Νίκας έδωσε προαγωγή στον εαυτό του και λίγες μέρες μετά υπέβαλε αίτημα συνταξιοδότησης, εξασφαλίζοντας μπόνους 100.000 ευρώ για το εφάπαξ του, ο κ. Σταθάκης είπε πως ο κ. Νίκας ήταν διευθυντής της εταιρείας και πριν συνταξιοδοτηθεί έγινε γενικός διευθυντής. Πρόσθεσε ότι αυτό έγινε από το Εποπτικό Συμβούλιο και όχι από τον ίδιο.
«Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα, είναι σαφές … 

Δεν νομίζω ότι εμπίπτει σε θέματα δεοντολογίας και απορώ γιατί συσχετίζεται με το θέμα άλλων οργανισμών …» σημείωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος.

σσΚ: Και λοιπόν;
Πως θα μάθω εγώ ο απλός πολίτης, ότι τελικά ο λεγάμενος δεν πήρε τα φράγκα;
Θα βασιστώ σε μια δήλωση ΘΑ ΘΑ ΘΑ;
Κολοκύθια.