Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Ποιος είναι αυτός ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ;


Αργύριος Ανδριώτης – Αξιωματικός ε.α.
Είναι αυτός που δημιούργησε το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου μέσω του οποίου έγινε η μεγαλύτερη μεταφορά χρημάτων από τις τσέπες των πολλών και φτωχών στις ...
χρηματοθυρίδες των ολίγων και πλουσίων αφεντικών του !!
– Είναι αυτός που με πλαστά στοιχεία έβαλε την πατρίδα μας στην ΟΝΕ, και μάλιστα με ισοτιμία 1 € προς 340,75 δραχμές όταν την ίδια στιγμή η ισοτιμία €, μάρκου Γερμανίας είναι 1 € προς 1,96 μάρκα !!
– Είναι αυτός που παρέδωσε τον Οτσαλάν στους τούρκους !!
– Είναι αυτός που δημιούργησε την κρίση στα ΙΜΙΑ και επί πρωθυπουργίας του πάτησαν για πρώτη φορά τούρκοι στρατιώτες ελληνικό νησί στο Αιγαίο !!
– Είναι αυτός που στη σύνοδο της Μαδρίτης αναγνώρισε ότι οι τούρκοι έχουν «ζωτικά» συμφέροντα στο Αιγαίο !!
– Είναι αυτός που το μισό Υπουργικό συμβούλιο του, διώκεται για εγκληματικά σκάνδαλα και μερικοί απ’ αυτούς είναι στη φυλακή !!
– Είναι αυτός που αφού εξετέλεσε την αποστολή που του ανέθεσαν τα αφεντικά του, να διαλύσει δηλαδή την πατρίδα μας, έδωσε το δαχτυλίδι της διαδοχής στον άλλον εθνοσωτήρα, τον Γιωργάκη Παπανδρέου για να μας αποτελειώσει!!
– Είναι αυτός που από τα τόσα εγκληματικά σκάνδαλα που έχουν δημιουργηθεί επί πρωθυπουργίας του, έχει χαρακτηριστεί ως «Αρχιερέας της διαπλοκής» !!
Ποιος είναι; Μα ένας μπορεί να είναι….. Ο Κώστας Σημίτης.
Που εμφανίστηκε αντί να κρύβεται; Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου. Ποιοι τον εμφάνισαν; Η Σία Κοσιώνη και ο Παύλος Τσίμας.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο ………….. και επί πλέον, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!!

bloko