Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

ΣΟΚ! ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ… ΤΟΥΡΚΙΑ!!! - (Και οδοντογιατρό στα Σκόπια)

ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ…ΓΙΑΤΡΟ!!!
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ενώ συνεχίζεται αμείωτη η ένταση στο Αιγαίο με την τουρκική προκλητικότητα, ενώ πολλοί μιλούν για πιθανό θερμό επεισόδιο το επόμενο χρονικό διάστημα, οι Έλληνες μπροστά ...
στην ανεπάρκεια του ελληνικού συστήματος υγείας καταφεύγουν μαζικά, όπως ισχυρίζονται τα τουρκικά ΜΜΕ, για να βρουν γιατρό και νοσοκομείο στην…γειτονική Τουρκία! Μάλιστα!
Αυτό το «ρεύμα-υγείας», όπως αναφέρεται, άρχισε δειλά να εμφανίζεται από το 2010, δηλαδή από την έναρξη της μνημονιακής κατοχής της Ελλάδας και τα τελευταία χρόνια έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.
Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Hürriyet, Έλληνες με προβλήματα υγείας από την Θεσσαλονίκη, Λάρισα και κυρίως από τα νησιά του Αιγαίου, καταφεύγουν για ιατρική περίθαλψη στην Τουρκία, καθώς στην Ελλάδα έχουν κλείσει πολλά νοσοκομεία και δεν υπάρχουν γιατροί γιατί πολλοί έχουν φύγει στο εξωτερικό αλλά και… στην Τουρκία!
Ειδικά από την τελευταία χρονιά που έχει παρατηρηθεί και έλλειψη πολλών φαρμάκων στην ελληνική αγορά, ιδίως σε φάρμακα για τον καρκίνο, οι περισσότεροι καρκινοπαθείς καταφεύγουν στην Τουρκία για να βρουν το απαιτητό φάρμακο τους που θα τους κρατήσει στην ζωή γιατί στην Ελλάδα θα πρέπει να περιμένουν μέρες και αν τελικά το βρουν.
Τους τελευταίους μήνες έχει αυξηθεί σημαντικά το ρεύμα προς Τουρκία, ειδικά από περιοχές της Μακεδονίας και των Δωδεκανήσων όπως αναφέρεται, όπου υπάρχουν σοβαρά προβλήματα ιατρικής περίθαλψης. Να μην ξεχνάμε και το πλωτό νοσοκομεία που οι Τούρκοι βγάζουν στο Αιγαίο.
Ορίστε λοιπόν που φτάσαμε και νάνε καλά οι…. βολευτάδες μας, που δεν θέλουν να τους κόψουν τα επιδόματα μήπως και…πεινάσουν!!!
Άλλο τι θα μας βρει!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr