Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Δραματική έκκληση αναγνώστη Έκλεψαν το αναπηρικό αμαξίδιο της συζύγου μου


Δραματική έκκληση κάνει ένας κάτοικος της Καλλιθέας ζητώντας τη βοήθεια των πολιτών. Σύμφωνα με τον κ. Σωτήρη Βεργίδη άγνωστοι έκλεψαν το αναπηρικό αμαξίδιο της γυναίκας του που αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα. Όπως αναφέρει η κλοπή έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης...

Διαβάστε την καταγγελία του κ. Σωτήρη Βεργίδη:
«Εκλάπη αναπηρικό αμαξίδιο (SCOOTER) από την οδό Φιλαρέτου και Λυκούργου στην Καλλιθέα σταθμευμένο πάνω στο πεζοδρόμιο. Τα ξημερώματα 21 προς 22 Μαρτίου. Είναι ηλεκτροκίνητο χρώματος κόκκινου. Είναι της γυναίκας μου με σοβαρά κινητικά προβλήματα. Οποίος το πήρε του είναι ΑΧΡΗΣΤΟ. Για τη Γυναίκα μου απαραίτητο!!! Βοηθήστε, κάντε μια έκκληση να το επιστρέψει πίσω. Σήμερα το πρωί έγινε και καταγγελία στην ασφάλεια Καλλιθέας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!».
Όσοι γνωρίζουν το παραμικρό στοιχειό μπορούν να δώσουν πληροφορίες στο συγκεκριμένο e-mail, svergidis@gmail.com.