Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

τούρκοι! Αδίστακτοι, εγκληματίες, ελεεινοί. Δεν άλλαξαν καθόλου μέσα στους αιώνες.Δεν φαντάζεστε πως δικαιολόγησαν την εισβολή στο Ολλανδικό προξενείο!

Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι και δολοφόνοι! Δεν διστάζουν να κοροϊδέψουν την διεθνή κοινότητα μπροστά στα μούτρα της. ..Απαντώντας στα διαβήματα των Ολλανδών για την εισβολή που πραγματοποιήθηκε στο ολλανδικό προξενείο στην Κωσταντινούπολη, όπου όχλος εισέβαλε και κατέβασε την ολλανδική σημαία υψώνοντας την τουρκική, οι τούρκοι και πρόεδροι απάντησε ότι… » Δεν εισέβαλε κανένας στο ολλανδικό προξενείο, και πως οι ολλανδοί κατέβασαν μόνοι τους την ολλανδική σημαία και ανέβασαν την τουρκική! Για λόγους που η τουρκική προεδρία δεν μπορεί να γνωρίζει!»

 Αδίστακτοι, εγκληματίες, ελεεινοί. Δεν άλλαξαν καθόλου μέσα στους αιώνες.