Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!



Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Μεγάλη πυρκαγιά στο τέμενος Βαγιαζήτ στο Διδυμότειχο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


Μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται στο τέμενος Βαγιαζήτ στο Διδυμότειχο τα ξημερώματα της Τετάρτης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν για μεγάλη καταστροφή, καθώς έχει καταρρεύσει η οροφή του τεμένους, αλλά και το μεταλλικό σκέπαστρο που είχε τοποθετηθεί το καλοκαίρι.
Στο σημείο επιχειρούν 54 πυροσβέστες με 23 οχήματα. Οι ζημιές μέχρι στιγμής δείχνουν...
να είναι εκτεταμένες, καθώς δεν υπάρχει μέχρι αυτή την ώρα δυνατότητα κατάσβεσης της πυρκαγιάς από ψηλά, ενώ η έντονη παρουσία ξύλου στο εσωτερικό του Τεμένους τροφοδοτεί συνεχώς τη φωτιά.
Οι πρώτες πληροφορίες για τα αίτια της πυρκαγιάς αναφέρουν ότι σε εργασίες ηλεκτροκόλλησης που γινόταν το μεσημέρι της Τρίτης σημειώθηκε μικρή φωτιά την οποία έσβησε η Πυροσβεστική, αλλά τα ξημερώματα της Τετάρτης παρατηρήθηκε να βγαίνουν καπνοί από το τέμενος, στοιχείο που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ενδεχομένως να υπήρξε αναζωπύρωση.
Το τέμενος Βαγιαζήτ που έχει κτιστεί κατά τον 14ο αιώνα έχει τεράστια πολιτισμική αξία και μέσα στο 2017 αναμενόταν να ολοκληρωθούν οι πρώτες εργασίες αναστήλωσης του.