Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Όχι, δεν είναι κάποιος μεθυσμένος οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας. Είναι ο γεν. πρόξενος των Σκοπίων στο Τορόντο του Καναδά σε χτεσινή εκδήλωση.


Φωτογραφία του χρήστη History Of Macedonia. 

Και αυτός, όπως άλλωστε  όλοι οι Σκοπιανοί διπλωμάτες, γνωρίζουν  καλά ότι η Ελληνική κυβέρνηση και οι οργανώσεις της Ελλ. διασποράς είναι για τα πανηγύρια, οπότε δεν θα υποστεί κάποια αρνητική συνέπεια για την προκλητικότατη συμπεριφορά του...

Χάρτες της λεγόμενης "Μεγάλης Μακεδονίας", σημαίες με το Ελλ. σύμβολο του Ήλιου της Βεργίνας αποτελούν πλέον μόνιμο σκηνικό ανάμεσα σε σχεδόν όλες τις διπλωματικές αποστολές των Σκοπίων ανά τον κόσμο με την πλήρη ανοχή της Ελληνικής πλευράς.

Φωτογραφία του χρήστη History Of Macedonia.Φωτογραφία του χρήστη History Of Macedonia.Φωτογραφία του χρήστη History Of Macedonia.Φωτογραφία του χρήστη History Of Macedonia.

πηγη