Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Σκοπιανοί προ των πυλών;


Περίεργες Συμπτώσεις

Η ιστορία με την El dorado είναι γνωστή. Η πολυθενική στον χώρο του χρυσού έχει μόνιμο σύμμαχο και συνοδοιπόρο την Εuromax Resources. Η Euromax Resources συνοδεύει την El Dorado στην ανάπτυξή της στα Βαλκάνια. Ετσι όπως φαίνεται από την σχετικές ανακοινώσεις των εταιρειών Η Ελ ανέθεσε την εξερεύνηση και το γεωτρυπανιστικό έργο στις... επενδύσεις της στην Ρουμανία στην Σερβία και στα Σκόπια. Στο ΔΣ της Euromax βρίσκονται σε ανώτατες θέσεις και τέως διοικητικά στελέχη της Goldfields η οποία είχε την εκμετάλευση του ορυχείου των Σκουριών και εξαγοράστηκε από την El Dorado. Ως εδώ καλά.
Η Euromax Resources αποτελεί τον κύριως μοχλό προώθησης των Σκοπιανών συμφερόντων και της σκοπιανής προπαγάνδας. Μάλιστα ο διευθύνων της εν λόγω εταιρείας είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του forum Macedonia 2025 που έχει σαν στόχο την προώθηση των επενδύσεων και της μακεδονικής προπαγάνδας. Ο κ. Steve Sharpe πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Euromax είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου Macedonia 2025 πρόσφατα δήλωσε ότι θα μεταφέρει και την έδρα της εταιρείας από τον Καναδά στα Σκόπια. Εικονίζεται στην παρακάτω εικόνα να λαμβάνει το βραβείο για την συμμετοχή του στο forum Macedonia 2025. (βλέπε επισυναπτόμενο) και (http://www.macedonia2025.com/activities/single/378)

To φοβερότερο είναι ότι η Euromax στο εταιρικό Site δηλώνει ότι μετά από συμφωνία με την El Dorado και τον Ελληνικό Χρυσό θα κάνει και τις διαδικασίες εξερεύνησης χρυσού στις Σκουριές.