Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Έλληνες έχετε καταλάβει ότι όλα είναι στημένα; Οι ΜΚΟ είναι καθαρά εβραικές και ο Κωνσταντίνου της Ανταρσύα ΚΕΕΡΦΑ είναι υπάλληλος τους για να παίρνει χρήμα. Βίντεο με Ελληνικούς υπότιτλους

Οι Ισραηλίτες εβραίοι είναι καθαρά εθνικιστές στην χώρα τους και στην Ελλάδα το παίζουν ανθρωπιστές. Φέρνουν τους (πρόσφυγες) λάθρο ως δούρειο ίππο για να εξαπλωθούν σε όλη την ευρώπη μετατρέποντας την στο μέλλον ως σιωνιστική. Αυτοί μια ζωή ήθελαν να κυβερνούν τον πλανήτη.