Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Άνοιξε το πρώτο πορνείο με γυναίκες-ρομπότ!


Πήρε όλη την πελατεία από τις ιερόδουλες και το ανάγκασαν να μετακομίσει 
- Δεν ανακοινώνουν τη νέα τους τοποθεσία οι ιδιόκτητες 
– Την ξέρουν μόνο…
οι τακτικοί πελάτες!

Ξεσηκωμό έχει προκαλέσει το πρώτο πορνείο με ρομπότ στην Ευρώπη αλλά όχι για τους λόγους που θα ήθελαν οι ιδιοκτήτες του!
Το εν λόγω πορνείο που βρίσκεται στην περιοχή της Καταλονίας, άνοιξε στην Βαρκελώνη ωστόσο οι ιερόδουλες της περιοχής έγιναν έξαλλες γιατί τους έκλεβε την πελατεία!
Έτσι, ξεσηκώθηκαν και το ανάγκασαν να φύγει!
Οι ιδιοκτήτες του, φοβούμενοι της αντιδράσεις, μετέφεραν το πορνείο σε νέα διεύθυνση, την οποία κρατούν μυστική αφού μόνο οι τακτικοί πελάτες την γνωρίζουν! 
star.gr