Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Θα το πω, κι ας μην αρέσει κάποιους ..

Ως Έλληνες της κύπρου, χρωστούμε ένα μεγάλο Σ Υ Γ Ν Ω Μ Η στον Ελληνισμό, για το γεγονός ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ τόσα χρόνια από την τουρκική εισβολή (πλην του σχετικά νεοσύστατου ΕΛΑΜ) ΑΠΑΙΤΗΣΑΜΕ από τους εκάστωτε κυβερνώντες μας, να επιδιώξουν ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!!!!
Πετάξαμε άραγε στον κάλαθο την Ιστορία μας, τον Πολιτισμό μας, την Καταγωγή μας ;;;;; Αν δεν αλλάξουμε μυαλά, θα γίνουμε μειοψηφία στον ίδιο μας τον τόπο, και θα χάσουμε (σταδιακά) ακόμα και την γλώσσα μας, την θρησκεία μας, και τον τρόπο που ζούμε !!!!!!!! Η συμπεριφορά δε πολλών προς τους Ελλαδίτες αδελφούς μας, είναι απαράδεκτη, απαξιωτική, προσβλητική... !!!!!!!! Λες και φταίει ο κάθε Έλληνας της Ελλάδος για τα δεινά του τόπου, και όχι κάποιοι Ελεεινοί Προδότες που το έπαιζαν Εθνάρχες και Εθνοσωτήρες.. !!!! ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕ ... Διαβάστε λίγο Ιστορία, και ψάξτε επιτέλους την αλήθεια .. Έχουμε Ιστορικό καθήκον ΡΕΕΕΕΕ .. Κάναμε κράτος και χεστήκαμε ????? Όσο πλούσιοι και να γίνουμε, το νησί ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ, 'Η ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΛΕΜΕ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ" ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΙ !!!!!
- ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ, ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ, ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ !
πηγη