Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

ΚΤΗΝΗ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Κ Τ Η Ν Ω Δ Ι Α !!!


ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ…
ΠΕΛΑΡΓΟΥΣ
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία έχει προκαλέσει θανάτους από εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων λόγω συμφερόνων ΗΠΑ-Ισραήλ. Οι τρομοκράτες από τις γνωστές τρομοκρατικές οργανώσεις δεν διστάζουν να βασανίζουν και να σκοτώνουν με το χειρότερο τρόπο τους αντιπάλους τους. Παρόλα αυτά οι κτηνωδίες τους δεν σταματούν εκεί αλλά φτάνουν σε σημείο να σκοτώνουν με φρικτό τρόπο και ζώα όπως πελαργούς στα παρακάτω βίντεο.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr