Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Είχαν στήσει «παραμάγαζο» στα χειρουργεία μαιευτηρίου

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ…

Το δικό τους «παραμάγαζο» είχαν στήσει, εδώ και δύο χρόνια, στα χειρουργεία του μαιευτηρίου «Ελενα Βενιζέλου» συνταξιούχοι γιατροί, πρώην εργαζόμενοι στο θεραπευτήριο, όπου με τη συνεργασία ή την κάλυψη και άλλων εργαζομένων του νοσοκομείου πραγματοποιούσαν τοκετούς φυσικά…
με το αζημίωτο!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Δημοκρατίας», η διοίκηση του μαιευτηρίου έχει ήδη αρχίσει την «αποψίλωση» του κυκλώματος των τεσσάρων ή των πέντε συνταξιούχων γιατρών και είναι αποφασισμένη να διαλευκάνει την υπόθεση. Στόχος της δεν είναι μόνο να αποκαλύψει όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση προκειμένου να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες, αλλά παράλληλα να στείλει το μήνυμα, προς κάθε κατεύθυνση, ότι τέτοιου είδους πρακτικές δεν θα μένουν πλέον ατιμώρητες.
Συγκεκριμένα, η διοίκηση έχει ήδη καλέσει σε απολογία τον υπεύθυνο γιατρό της αίθουσας τοκετών και την πρώην προϊσταμένη. Μάλιστα, την κλήση για απολογία στην πρώην προϊσταμένη της αίθουσας τοκετών την παρέδωσε δικαστικός κλητήρας στο σπίτι της.
Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες, η διοίκηση του μαιευτηρίου έχει μετακινήσει το προσωπικό από το εν λόγω τμήμα, γεγονός που αποδεικνύει ότι σκοπεύει να εκριζώσει το κύκλωμα, το οποίο φαίνεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια εισέπραττε μαύρα δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
Αξίζει να τονιστεί ότι το «φακελάκι» για τον τοκετό σε δημόσιο μαιευτήριο κοστίζει έως 1.549 ευρώ, σύμφωνα με το πόρισμα για τη μείωση των καισαρικών τομών στη χώρα, που έδωσε χθες στη δημοσιότητα το υπουργείο Υγείας.
Αγανάκτηση
Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι η εν λόγω υπόθεση έχει προκαλέσει την αγανάκτηση και την οργή των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, που εργάζονται κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και την ίδια ώρα βλέπουν τους συνταξιούχους γιατρούς να κάνουν κανονικά τοκετούς και να εισπράττουν αφορολόγητο χρήμα, όταν οι ίδιοι έχουν υποστεί τεράστιες μειώσεις στον μισθό τους, λόγω της οικονομικής κρίσης.
Σημειώνεται ότι στα δημόσια νοσοκομεία επιτρέπεται να συμμετέχουν σε χειρουργικές επεμβάσεις γιατροί που δεν εργάζονται στο εκάστοτε θεραπευτήριο, αρκεί να έχουν σύμβαση με το ΕΣΥ και να έχουν λάβει πρώτα την άδεια της διοίκησης του νοσοκομείου! Γεγονός που προφανώς δεν συνέβη στην περίπτωση των αμετανόητων συνταξιούχων γιατρών, οι οποίοι εξακολουθούν να εφαρμόζουν παλιές πρακτικές στα δημόσια νοσοκομεία, που ταλανίζονται από την υποχρηματοδότηση, λόγω της οικονομικής κρίσης. 
ΠΗΓΗ: «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»