Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Οι κουραδόμαγκες της Μπίλντεμπεργκ

poulos-los-poulos
Μιλούν απαξιωτικά για λόμπυ της δραχμής οι κουραδόμαγκες της Μπίλντεμπεργκ. Που φέρονται στη Βουλή σα να είναι στο...
καφενείο της πεθεράς τους ή στο γυμναστήριο της γειτονιάς τους. Αλητίστικος φασισμός και τραμπουκισμοί απέναντι στην εξαίρετη Πρόεδρο της Βουλής.
Έφυγαν χτες από την αίθουσα γιατί ξέχασαν να φορέσουν τα σιωνιστικά σκουφάκια τους. Ο Βενιζέλος το έχει πάντα στην τσέπη του επειδή του είπαν πως είναι αλεξίσφαιρο. «Όλα εδώ πληρώνονται» λέει και ξαναλέει. Ξεχνά ότι η φράση αυτή ισχύει για όλους.
Και οι αντιεξουσιαστές; Χαμένοι στον ηλίθιο χουλιγκανισμό τους. Μ’ αν ήσαν πράγματι αυτό που λένε ότι είναι, θα είχαν αρπάξει όλους αυτούς τους παραπάνω από τις γραββάτες τους, να τους σύρουν ως τους τάφους των χιλιάδων Ελλήνων που βρέθηκαν κρεμασμένοι στην αγχόνη των τοκογλύφων.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος, «η θανάσιμη έχθρισσα του έθνους..», κάτω από δεκάδες προσωπεία, ψάχνει εναγωνίως να ικανοποιήσει τη χαιρεκακία της και το φθόνο της.
Τι να το κάνεις το θολό ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, όταν ο κόσμος όλος καθρεφτίζεται και λάμπει, μέσα σε μια μαρτιάτικη νεροσταγόνα;