Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

ΟΥΤΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ! Ποιος Άραγε θα μας δώσει ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑΤΙ;

ΕΧΕΤΕ ΔΙΕΡΩΤΗΘΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ; ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; (Και αυτό…)
Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ…

(ΟΥΤΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ;;;)...

Την Κυριακή 5η Μαρτίου, συνελήφθη στην Κυψέλη ένας 32χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από την Νιγηρία, ο οποίος κατά το τελευταίο δίμηνο, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, διέπραττε ληστείες εις βάρος ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων, από τους οποίους, με τη χρήση σωματικής βίας αφαιρούσε τιμαλφή και χρηματικά ποσά!

Ο δράστης κινούμενος κυρίως στην περιοχή της Κυψέλης και του Αγίου Παντελεήμονος, αναζητούσε υποψήφια θύματα, κυρίως γυναίκες, σε διάφορα υποκαταστήματα τραπεζών, που πραγματοποιούσαν συναλλαγές. Στην συνέχεια τις ακολουθούσε και την στιγμή … που εισέρχονταν στις πολυκατοικίες που διαμένουν, τις αιφνιδίαζε και με υπέρμετρη σωματική βία, αφαιρούσε χρήματα, κοσμήματα που φορούσαν, κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά αντικείμενα.Από την μέχρι τώρα έρευνα προέκυψε, επισημαίνει ο κ.Αθ.Βασιλόπουλος, απο το ιστολόγιο ‘πασπαρτού’, ότι ο κατηγορούμενος έχει διαπράξει με την 14 ληστείες εις βάρος ηλικιωμένων, εκ των οποίων 9 στην περιοχή της Κυψέλης, 2 στον Άγιο Παντελεήμονα, 1 στους Αμπελόκηπους, 1 στην Ομόνοια και 1 στο Κολωνάκι.
Και βέβαια, ο συγκεκριμένος, δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος αλλοδαπός που συλλαμβάνεται για παρόμοια εγκλήματα. Αλλά…
Ο ίδιος, είχε συλληφθεί και το 2013, για τα ίδια ακριβώς εγκλήματα (!) και είχε εκτίσει ποινή φυλακίσεως –και προφανώς, αποφυλακίστηκε πριν την ώρα του, στα πλαίσια κάποιου προγράμματος …«αποσυμφορήσεως» των φυλακών! (Φυλακών που έχουν ξεχειλίσει απο λαθρομετανάστες! Είναι πολύ περισσότεροι απο τους δικούς μας κρατουμένους και χωρίζονται σε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ φατρίες κατά προέλευση κράτους!)
Και εδώ προκύπτει το εξής αμείλικτο ερώτημα: σε όλες τις χώρες του κόσμου, οι αλλοδαποί που διαπράττουν «βαριά» εγκλήματα – και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση – α π ε λ α ύ ν ο ν τ α ι μετά την έκτιση της ποινής τους.
Στην Ελλάδα, γιατί δεν συμβαίνει αυτό;
Να υποθέσουμε τάχα, ότι μας «ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ» τό κόστος;
Ή…


 

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΡΑ ΓΕ; ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο …»ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ»
ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΗΜΕΡΑ;
ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ …»ΤΡΙΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΙ» ‘ΣΕΦ’, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ;
ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ «ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΙ» ΚΑΛΥΤΕΡΑ ‘ΜΕΝΟΥ’ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ;
ΟΙ «ΣΥΝΤΑΓΕΣ» ΤΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ!
ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ …»ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ»…[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]