Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ – ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ! ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ο Λευκός Πύργος, που είχε χωριστεί στα δύο, από τη συγκέντρωση μελών εθνικιστικών οργανώσεων και την αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστών, που πραγματοποιούνταν ταυτόχρονα στο σημείο...

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ αντεξουσιαστών και ΜΑΤ. 

Ποδηλάτης διαπληκτίστηκε με τους αναρχικούς.

Ο διαπληκτισμός ξεκίνησε λεκτικά ενώ σχεδόν αμέσως οι αντεξουσιαστές τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν. Εκεί παρενέβησαν τα ΜΑΤ που απάντησαν με ρίψη χημικών και κροτίδων λάμψης.
Εν συνεχεία, αστυνομία και αντιεξουσιαστές ξεκίνησαν ένα κυνηγητό στην περιοχή του Λευκού Πύργου και γύρω από το Βασιλικό Θέατρο ενώ οι αρχές έχουν προχωρήσει ήδη σε τέσσερις προσαγωγές.
αρχείο λήψης (4) ast2 αρχείο λήψης (1)

Κλειστές παραμένουν οι οδοί Παύλου Μελά, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Εθνικής αμύνης καθώς και η λεωφόρος Νίκης.

Νωρίτερα, 20 μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης «Ιερός Λόχος» είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί μπροστά από το άγαλμα Βότση, ενώ άλλα 50 άτομα του ευρύτερου αντεξουσιαστικού χώρου βρέθηκαν από την άλλη πλευρά του συμβόλου της πόλης, μπροστά από το Βασιλικό Θέατρο. Τις δύο ομάδες ατόμων χώριζε ισχυρή αστυνομική δύναμη
Στη συγκέντρωση εθνικιστών, με κεντρικό σύνθημα «Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω!», μετείχαν μέλη των συλλόγων «Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου», «Ανακατάληψη», «Έφεδροι Οπλίτες Πολίτες», «Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης», «Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος Ελληνοκρατείν» και «Λαϊκή Κίνησις Πολιτών Θεσσαλονίκης Φίλιππος Β».
Οι αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν αρχικά στο άγαλμα Βενιζέλου, στις 11:30.
Στις 16.00 τα μέλη των εθνικιστικών οργανώσεων σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν ομιλία, στο πλαίσιο της εκδήλωσής τους και στις 17.00 περίπου θα ξεκινήσουν πορεία από το σημείο όπου βρίσκονται τώρα μέχρι και το λιμάνι.
Πληροφορίες από voria.gr