Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

ΚΟΠΡΙΤΕΣ! ΑΤΙΜΗ ΦΑΡΑ!! Πλαστογραφία με την υπογραφή του δημάρχου


 Οικογένεια στις Δρυμάδες καταγγέλλει πλαστογραφία με την υπογραφή του δημάρχου 

Μια νέα καταγγελία για εμπλοκή του Δημάρχου της Χειμάρρας Γ. Γκόρου καταγγέλλει η οικογένεια Μπούα στις Δρυμάδες με αφορμή την εγγραφή ενός παραθαλάσσιου αγροκτήματος στις Δρυμάδες που φέρει την υπογραφή του ίδιου. Στην υπόθεση εκτός από τον δήμαρχο της Χιμάρας εμπλέκεται και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Χιμάρας, το γραφείο της Διαχείρισης της Γης στο δήμο, το κτηματολόγιο...
Αυλώνας και δύο Αλβανοί κάτοικοι Αυλώνας που επωφελήθηκαν από την πλαστογραφία. Η υπόθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας λίγες βδομάδες μετά την σύλληψη τριών ατόμων για υπεξαίρεση περιουσίαν στην Χιμάρα μέσω πλαστογραφίας.
Η υπόθεση:
Σύμφωνα με έγγραφα που φέρουν την σφραγίδα του γραφείου του Εισαγγελέα Αυλώνας, προκύπτει ότι:

– Στις 4 Αυγούστου το Δημαρχείο Χειμάρρας έχει εκδώσει τίτλο ιδιοκτησίας αγροτικής γης με αριθμό 146, που φέρει την υπογράφει του Δημάρχου της Χιμάρας Γ. Γκόρου και βασίζετε στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αριθμό 158, ημερομηνίας 5 Δεκεμβρίου 2013.
Ιδιοκτήτες σε ένα αγρόκτημα έκτασης 7.170 τετραγωνικών μέτρων ορίζονται:
– Δεσπούλα Μάη
– Φροσύνα Μάη
– Φώτο Βασίλης Μάης

Μετά από αίτηση υπ. αρ. 2586 και ημερομηνίας 1 Απριλίου του 2015 του δημαρχείου Χειμάρρας προς το κτηματολόγιο Αυλώνας, το κτήμα εγγράφετε στο κτηματολόγιο Αυλώνας μαζί με ένα άλλο κτήμα έκτασης 2100 τ.μ. με τίτλο ιδιοκτησίας που είχε εκδοθεί το 1994.
Στις 2 Σεπτεμβρίου του 2015 το κτήμα αυτό περνά στην κατοχή των Artan Nito και Luis Kumbara, οι οποίο παίρνουν τίτλο ιδιοκτησίας από το κτηματολόγιο της Αυλώνας με αριθμό 639451, για τα δύο αγροκτήματα με συνολική έκταση 9270 τ.μ.
Πρόκειται για κανονικό πιστοποιητικό ιδιοκτησίας, παρόλο που η ευρύτερη περιοχή της Χιμάρας δεν έχει εγγραφεί στο κτηματολόγιο της Αυλώνας και σύμφωνα με τον σχετικό νόμο δεν μπορεί να εκδοθεί πιστοποιητικό αλλά μόνο βεβαίωση ιδιοκτησίας.
Στην συνέχεια, στις 8 Οκτωβρίου του 2015, το Δημαρχείο Χιμάρας εκδίδει άδεια περικύκλωσης του κτήματος οπότε και ξεκινάει και η διαδικασία της καταπάτησης με αποτέλεσμα οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της οικογένειας Μπούα να μάθουν με αυτό τον τρόπο για την υπεξαίρεση του κτήματος τους.
Που έχει γίνει η πλαστογράφηση:
Ο τίτλος ιδιοκτησίας δόθηκε σε μια νεκρή, καθώς η Δεσπούλα Μάη που είναι ιδιοκτήτρια και στα δύο κτήματα και στο όνομα της έχει εκδοθεί ο τίτλος ιδιοκτησίας στις 4 Αυγούστου 2014, έχει πεθάνει στις 17 Αυγούστου του 1998, δηλαδή 6 χρόνια πριν εκδοθεί ο τίτλος ιδιοκτησίας στο όνομα της.

Η υπεξαίρεση περιουσιών βασίζεται πάντα σε πλαστογραφήσεις και πάντα με την συμβολή των τοπικών αρχών, μελών της κοινότητας και του κρατικού μηχανισμού. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η πλαστογράφηση ξεκίνησε από το Δημαρχείο της Χιμάρας και αυτή την στιγμή βρίσκεται στα γραφεία του Εισαγγελέα της Αυλώνας, χωρίς να έχουν απαγγελθεί κατηγορίες η να έχει ξεκινήσει διαδικασία δίωξης.
10
11
12
13
14
15
16