Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Ο Αποκαλυπτικός και Ανήσυχος παίζει… ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!! Στήνει ΚΟΛΠΑ… !!!


Στοχεύοντας σε ικανοποίηση της τουρκικής απαίτησης για τις τέσσερις βασικές ελευθερίες, ο Έσπεν Μπαρθ Άιντα βρίσκεται στις Βρυξέλλες όπου αύριο θα έχει συνάντηση με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Στόχος του Άιντα, όπως πληροφορείται ο «Φιλελεύθερος», είναι να εξευρεθούν νομικοί τρόποι προς ικανοποίηση του τουρκικού αιτήματος...

Ο Ειδικός Σύμβουλος του Γ.Γ. επιχειρεί να προκαταλάβει την απαντητική επιστολή του Προέδρου της Κομισιόν προς τον Νίκο Αναστασιάδη επί του επίμαχου ζητήματος, ζητώντας όπως η απάντηση του επικεφαλής της Κομισιόν αφήνει ανοικτή την πόρτα, προς ικανοποίηση του τουρκικού αιτήματος. Οι παρεμβάσεις του κ. Άιντα προς τις Βρυξέλλες αποτελούν τον βασικό λόγο για τον οποίο ο Πρόεδρος της Κομισιόν δεν απάντησε ακόμη στην επιστολή Αναστασιάδη, ημερομηνίας 30 Ιανουαρίου.
Ο Άιντα ξεφεύγοντας με προκλητικό τρόπο από τους όρους εντολής του, αναμένεται να θέσει προς την Κομισιόν το ζήτημα παροχής «διμερών διευκολύνσεων» από την Κύπρο προς την Τουρκία, σε ζητήματα που άπτονται των τεσσάρων ελευθεριών, μετά από μια ενδεχόμενη λύση.
Πρόκειται για «διευκολύνσεις» που αφορούν αποκλειστικά στην Κύπρο (για διακίνηση Τούρκων πολιτών και τουρκικών αγαθών, υπηρεσιών και κεφαλαίων) και δεν θα επεκταθούν σε άλλα κράτη-μέλη της Ε.Ε. Κάτι που εγκυμονεί κινδύνους για την Κύπρο, να την καταστήσει δηλαδή «κράτος δεύτερης κατηγορίας» στην Ε.Ε. αλλά και να εμποδίσει διά παντός τη συμμετοχή της στη Συνθήκη Σένγκεν.
Οι κινήσεις αυτές του κ. Άιντα ενισχύουν ακόμα περισσότερο την εκτίμηση της Λευκωσίας ότι ο αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών έχει μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση με τον Γενικό Γραμματέα του διεθνούς οργανισμού σ’ ό,τι αφορά την Τουρκία.
Ο Αντόνιο Γκουτέρες κινείται εγγύτερα προς την εκτίμηση της Λευκωσίας ότι ο παράγοντας Τουρκία είναι υψίστης σημασίας για την εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό, σε αντίθεση με τον κ. Άιντα ο οποίος υποστηρίζει πως το κλειδί βρίσκεται στην Κύπρο και όχι στην Άγκυρα. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα συναντήσει σήμερα το απόγευμα τον κ. Γκουτέρες στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, ενώπιον του οποίου θα καταθέσει τα πραγματικά γεγονότα για τη διακοπή των συνομιλιών.