Γράφε Ελληνικά και ας είναι και ανορθόγραφα.!!

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική .

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

«Ἐδῶ ζῆ, ἀναπνέει, πάλλεται, ἰδέα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, γενναα, αποφασιστική».

Το kentripotideas αποτελεί έναν ηλεκτρονικό δίαυλο διαφόρων άρθρων, τα οποία προέρχονται είτε προσωπικά είτε από ιστοσελίδες Εναλλακτικής Πληροφόρησης.

Απώτερος στόχος είναι η αφύπνιση του μέσου Έλληνα πολίτη μέσω της διάδοσης "μη πολιτικά ορθών" άρθρων, ερευνών, δοκιμίων και βίντεο.

Δεδομένου ότι ο σκοπός του παρόντος blog είναι MH ενημερωτικός και καθαρά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΣ, αν σας θίγει καθ'οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήσετε μαζί μας για να επανορθώσουμε άμεσα. Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα της φαντασίας μας ή της δικής σας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ! ΡΕ, ΤΑ …»ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ» ! ΞΑΝΑ!

(ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ!) ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ …ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ (!!!) ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΑΝΑΠΗΡΟ, ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ σε …τροχόσπιτο!!!
ΡΕ, ΤΑ …»ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ» !
ΞΑΝΑ!
ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ …»ΜΕΓΑΛΟ-ΟΦΕΙΛΕΤΗ» !!!!

ΡΕ, ΤΙ …»ΤΖΙΜΑΝΙΑ» ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ‘τΣΙΡΙΖΑ’;;;
ΤΑ 2.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥ ΣΑΣ … » Ε Λ Ε Ι Π Α Ν»;;;
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ …ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟ ΘΑ ΤΟ «ΚΕΡΔΙΖΕ» Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ‘τΣΙΡΙΖΑ’!

Από το νοσοκομείο βρέθηκε στα …κρατητήρια Ηρακλείου και από εκεί, ξανά στο νοσοκομείο!
Ο λόγος για έναν 60χρονο καρκινοπαθή σε άσχημη κατάσταση, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε οφειλή ύψους 2.000 ευρώ, μετά από καταδικαστική απόφαση σε βάρος του, όπως ανέδειξε το τοπικό ιστολόγιο ‘neakriti.gr’.
Απίστευτη ήταν η ταλαιπωρία για τον κ. Νίκο, ο οποίος έμεινε 2 ημέρες στα κρατητήρια, αλλά μεγάλη και η αγωνία της οικογένειάς του, που έδωσε μάχη για την συγκέντρωση χρημάτων.
Στο πλευρό του η σύζυγος του, η οποία ξέσπασε για την αντιμετώπιση του κράτους, σε έναν οφειλέτη καρκινοπαθή, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπείες και με μοναδικό οικονομικό πόρο ζωής την α ν α π η ρ ι κ ή σύνταξη. Όπως υποστηρίζει ο 60χρονος, καταδικάστηκε ερήμην και χωρίς να γνωρίζει για το χρέος των 2.000 ευρώ, με συνέπεια να βρεθεί στα κρατητήρια…
Όπως αναφέρει, μέχρι το 2009, ζούσε σε ένα …τροχόσπιτο στη Βιομηχανική περιοχή, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει με τη σύζυγό του, σε ένα μικρό δωμάτιο, χωρίς ρεύμα και φως στη περιοχή της Φορτέτσας.